Joey King 24 let


Herečka, modelka, zpěvačka Joey Lynn King se narodila 30. července 1999 v Los Angeles. Lásku k herectví převzala od své umělecky založené babičky. Její starší sestry Hally a Kelli jsou také herečkami. Jejími prvními aktivitami byly reklamy, včetně národních kampaní pro různé korporace. A to už byl jen krůček k prvním filmovým příležitostem.

Mladičká roztomilá modroočka jistě jednou vyroste nejen do krásy, ale díky všestrannému talentu se s určitostí v širokém filmovém světě neztratí. Za svou krátkou kariéru již sesbírala několik nominací na filmové ceny a v roce 2011 vyhrála cenu Mladý umělec za roli Ramony ve stejnojmenné komedii. Mimo filmování se věnuje charitě, ve volném čase pomáhá babičce s rozvozem jídla potřebným. Volný čas tráví s otcem u televize, se sestrami po „putykách“ u pizzy, prostě vede normální život běžné teenagerky.


30.7.1999
Los Angeles, California, USA
Joey King csfd

UgliesA Family AffairBullet TrainNěkde meziPrinceznaStánek s polibky 3Creepshow Animated SpecialStánek s polibky 2ZerovilleRadium GirlsSlender ManStánek s polibkySummer '03The Boxcar Children: Surprise IslandThe LieLoupež ve velkém styluSmartassVražedná přáníDen nezávislosti: Nový útokBorealisStonewallThe Boxcar ChildrenThe Sound and the FuryWarren Jeffs: Prorok mimo zákonWish I Was HereMocný vládce OzRodinný víkendV zajetí démonůÚtok na Bílý důmTemný rytíř povstalBláznivá, zatracená láskaSvětová invazeLáska z výtahuRamonaAnatomy of HopeDoba ledová 3: Úsvit dinosaurůHortonKaranténaBackyards & BulletsVolání o pomocKřečík a GrétaHovorySimpsonoviOdhaleníRodinka na kouskyClevver NowFlashRobot ChickenFargo


Aktualizace osobnostního profilu Joey King: 31.10. 2023 16:35