Robert Lindsay 74 let


Robert se narodil jako Robert Lindsay Stevenson v Ilkeston, Derbyshire rodičům Normenovi a Joyce Stevensonovým. Po dokončení školní docházky se Lindsay zapsal do dramatického kroužku na technické vysoké škole v Notinghamu. Přátelé z Notingham Playhouse ho přesvědčovali k herecké dráze. Lindsay byl v roce 1968 přijat na Royal Academy of Dramatic Art (RADA).

V roce 1974 se oženil s Cheryl Hall, která se později objevila i v sitcomu CITIZEN SMITH. Rozvedli se v roce 1980, kdy začal Lindsayho dlouholetý vztah s herečkou Dianou Weston, se kterou má dceru Sydney Laura Stevenson (*2. dubna 1988). S Dianou Weston se rozešel, kvůli Rosemarie Ford se kterou má dva syny Samuela Lindsay Stevensona (* 18. listopadu 1999) a Jamese Lindsay Stevensona (* 8. dubna 2003). Pár se vzal 31. prosince 2006.


13.12.1949
Ilkeston, Derbyshire, England, Velká Británie
Robert Lindsay csfd

Zloba: Královna všeho zléhoGrace, kněžna monackáIn Love with ShakespeareThe Trial of Tony BlairFriends and CrocodilesGideon's DaughterVery Social Secretary, AWimbledonHornblower III - PovinnostHornblower III - VěrnostOut of EdenHawkHornblower II - OdplataHornblower II - VzpouraHornblower - VévodkyněHornblower - Žabáci a LangustyDivoch JackHornblower - Důstojnické zkouškyHornblower - Rovná šanceDivoká stvořeníVzpomínáš si na mě?Drzé holkyGoodbye My LoveThe OfficeGenghis CohnStrike It RichBerte Rigby, jsi hlupákMnoho povyku pro nicKrál LearCymbelineAll's Well That Ends WellSen noci svatojánskéVečer tříkrálovýAdventures of a Taxi DriverThree for AllAž přijde ten denThe Roses of EyamDodgerMcDonaldová a DoddsBounty HuntersGéniusGalavantAtlantisMoje rodina


Aktualizace osobnostního profilu Robert Lindsay: 3.11. 2023 01:52