Tyson Beckford 53 let


Tyson Beckford se narodil 19. prosince roku 1970 v americkém městě Rochester ve státě New York. Své kořeny má na Panamě i na středoamerickém ostrově Jamajka. Ve škole byl často terčem posměchu díky svému vzhledu. Po narození na americké půdě se celá rodina odstěhovala na Jamajku, což byl domov Tysonovy matky. Zde Tyson vyrůstal několik let. Poté se znovu přestěhovali do Ameriky, tentokrát do Harlemu.

Jeho filmová kariéra začala pěkně zostra. Hrál sebe ve známém americkém filmu (ZOOLANDER) po boku famóozního BENA STILERA. Později se objevoval v méně slavných snímcích (HOTEL CALIFORNIA, BIKER BOYZ, INTO THE BLUE ...). Jeho zatím poslední rolí byl vedlejšák v americkém dramatu ADDICTED z roku 2014.

Beckford je svobodný; má syna z předchozího vztahu se stylistkou April Roomet. Věnuje se nadále herectví (CHOCOLATE CITY, 2015) a dále pak organizaci, která poskytuje odbornou a lékařskou péči vyrůstajícím dětem v africkém státě Lesotho.


19.12.1970
Bronx, New York City, New York, USA
Tyson Beckford csfd

SingleholicChocolate CitySupermodelZávisláHotel CaliforniaKings of the EveningDo hlubinyDream StreetSearching for Bobby DGasMotorkářiPandořina skříňkaShottas - Jamajský gangZoolanderBoricua's BondThe CharactersHalf & HalfMoje žena a dětiVelmi RalphBritney Spears: Toxic50 Cent feat. Nate Dogg - 21 QuestionsThe Notorious B.I.G.: One More ChanceWaitGully90’s HouseMatch GameOscar's Red Carpet 2014The Meredith Vieira ShowHollywood Game NightHip Hop SquaresSteve HarveyShow Tyry BanksovéFashion News LiveAmerika hledá topmodelkuI'm a Celebrity, Get Me Out of Here!The 30th Annual Daytime Emmy AwardsMTV Cribs29th NAACP Image AwardsHollywood SquaresThe 1997 Billboard Music AwardsThe Chris Rock ShowShow Rosie O'DonnellovéVH1 Fashion Awards 1996


Aktualizace osobnostního profilu Tyson Beckford: 27.3. 2024 07:07