Katy Perry 39 let


Pravým jménem Katheryn Elizabeth Hudson se narodila 25. října 1985 v Santa Barbaře ve slunné Kalifornii. Je ve znamení Štíra. Její rodiče byli pastoři a Katy vyrůstala na poslechu kostelních zvonů a písní. V devíti letech, v roce 1993, si z časopisů vystřihla obrázky Seleny, latinsko-pop zpěvačky, jak drží sošku Grammy a udělala si koláž. Chtěla být také vítězkou a o patnáct let později se ji to podařilo.

Její kariéra začala v roce 2001, když jí vyšlo první album Katy Hudson, kde jako šestnáctiletá zpívá křešťanské písně, což vůbec nezapadá do jejího současného stylu. Pomohla ji nahrávací společnost Red Hill Records. Zpěvačka se také vyjádřila, že není pravá křesťanska a přiznala se, že provedla pár špatných věcí. Začala připravovat sólo album s Glenem Ballardem a jeden song se dostal roku 2005 do filmu Sesterstvo putovních kalhot a některé songy se dostaly na její oficiální Myspace.

V roce 2007 začala nahrávat u společnosti Capitol Music a také ji vyšel první song Ur So Gay. Videoklip dokonce uchvátil i Madonnu, která se o něm zmínila v rádiu. Objevila se v seriálech WILDFIRE a MLADÍ A NEKLIDNÍ. Rok 2008 byl její velký zlom - 17.června vydala plnohodnotné album One Of The Boys. Katy se díky tomu účastnila Warped Tour, aby propagovala své album. Pochází z něho pecka I Kissed a Girl, která uchvátila i popovou senzaci Britney Spears a hned se umístila na prvních místech v hitparádách. Druhý singl je Hot N´Cold, který je také moc úspěšný. Písnička Thinking Of You je zajímavá svým videoklipem, který vymyslela Katy sama - prostředí 2.světové války.

Má zajímavé duely - s 3OH!3 Starstrukk nebo s legendárním Timbalandem If We Ever Meet Again. Rok 2010 má mnoho skvělých projektů - film DOSTAŇ HO TAM s přítelem Rusellem Brandem, letní hit California Gurls se Snoop Doggem a v srpnu nové album Teenage Dream, kde už stejnojmenná píseň je naprosto skvělá.


25.10.1984
Santa Barbara, California, USA
Katy Perry csfd

Popstar: Vše pro slávuZoolander No. 2Zoolander: Super ModelŠmoulové 2ŠmoulovéZelenáčAmerická manželkaKroll ShowVychovávat HopeJak jsem poznal vaši matkuSimpsonoviWildfireMladí a neklidníJazz Fest: A New Orleans StoryBillie Eilish: The World's a Little BlurryDolly Parton: Pocta od MusiCaresOut of ShadowsKaty Perry: Lucky StarAmerika po roce 2000Katy Perry: Will You Be My Witness?Koncert pro ManchesterStreet Style Highlights: London Fashion Week A/W 2017Jeremy Scott: The People's DesignerKaty Perry: Prismatic World TourNicki Minaj: My Time AgainPornlandRussel Brand: Znovuzrození?Katy Perry: Teď trochu intimněThe Night That Changed America: A Grammy Salute to The BeatlesBeyoncé: Život je jen senKaty Perry: Skutečná tvářKeenan Cahill - webová senzace50 Greatest Wedding ShockersUnplugged: Katy PerryUnpluggedAlesso, Katy Perry: When I'm GoneKaty Perry: ElectricKaty Perry - DaisiesKaty Perry - Daisies (Can't Cancel Pride)Katy Perry - Never Worn WhiteKaty Perry - SmileKaty Perry - Smile (Performance Video)Katy Perry - What Makes A Woman (Acoustic Video)Katy Perry: Champagne ProblemsKaty Perry: Not the End of the WorldPop Songs World 2020Katy Perry - Cozy Little ChristmasKaty Perry - Harleys In HawaiiKaty Perry - Never Really OverKaty Perry - Small TalkLil Dicky - EarthTaylor Swift - You Need To Calm DownZedd & Katy Perry – 365Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean - Feels


Aktualizace osobnostního profilu Katy Perry: 6.11. 2023 19:31