Chris Pontius 49 let


Chris pochází z amerického města Pasadena ležícího ve státě Kalifornie. Vyrůstal na rodinném ranči v San Luis Obispo. Od malička měl zálibu v jízdě na skateboardu. Díky ní se objevil ve skateboardingovém časopisu Big Brother Magazine při jízdě po zábradlí. Působil zde až do roku 1999.

V roce 2003 natočil Pontius společně s členem Jackassu Stevenem Gloverem, lépe známým jako Steve-O, seriál WILDBOYZ. Byl opět pod taktovkou MTV. V jejich show cestovali do různých exotických částí světa a předváděli humornou formou kaskadérské kousky především se zvířaty. Pomáhal jim Manny Puig, odborník přes nebezpečná zvířata jako jsou žraloci, aligátoři nebo medvědi.

V říjnu roku 2004 se Chris oženil s Claire Nolan. V roce 2006 Chris společně se Stevem-O navštívil wrestlingové vystoupení WWE RAW. Vstoupili do ringu a postavili se zápasníkovi jménem Umaga. Kromě své herecké kariéry působí také v Rock’N‘Rollové kapele, jejíž první singl se jmenuje Karazy.


16.7.1974
Pasadena, California, USA
Chris Pontius csfd

Jackass ForeverMy Dead DadAkční parkJackass 3Odnikud někamJackass: The Lost TapesJackass World 24 Hour TakeoverJackass 2TV: The MovieDon't Try This at Home: The TourJackass: FilmJackass: Volume 1Jackass: Volume 2CKY 3Dějiny světa, část druháVychovávat HopeRally OnJackass - naprostí šílenciJackass 4.5Týden žraloků s Jackass 2.0Týden žraloků s JackassSteve-O: GnarlyJackass 3.5Ryan Dunn Tribute SpecialSteve-O: Demise and RiseJackass 2.5Jak se dělal Jackass 2Ultimate PredatorJackass: Gumball RallyI Love the '90sSteve-O: The Early YearsWildboyzFilm o filmu JackassJackass Backyard BBQWeezer - Don't Try This at Home: The Steve-O VideoSteve-O's Bucket ListBurning QuestionsKiller KaraokeLoiter SquadNitro CircusMTV Video Music Awards 2006Good News Week


Aktualizace osobnostního profilu Chris Pontius: 20.4. 2024 08:33