Travis Barker 48 let


Jeden z nejznámějších hudebníků světa, který se měrou nemalou podílí taktéž na filmovém průmyslu, se narodil 14. listopadu 1975 v Kalifornii. Již v útlém dětství ho poznamenala smrt jeho matky na rakovinu - Travisovi byly pouhé čtyři roky. Když pak jeho rodič na smrtelné posteli nabádal, aby se v životě držel toho, co ho nejvíc baví, nastartovalo to jeho úspěšnou kariéru bubeníka pop-punkové skupiny blink-182.

Travis sám si později uvědomil, že talentu je třeba využít a náležitě zpeněžit, a po několika štěcích ve filmech jako PRCI, PRCI, PRCIČKY nebo seriálech jako KRIMINÁLKA LAS VEGAS naplno rozjel svůj projekt MEET THE BARKERS. Jde o sondu do Barkerova života jako celebrity, kde jsou jeho dennodení starosti a cesta hudebním průmyslem monitorovány kamerami téměř 24 hodin denně.

Významným počinem v Travisově kariéře je také dvojice dokumentů THE URETHA CHRONICLES, ve kterých se předvádí kompletní skupina blink-182 a jež zavádějí diváka do světa showbyznysu, zákulisí šílených tour, a navíc obsahují několik videoklipů. Mezi ty nejznámější, v nichž si Travis zahrál, patří například exhibicionistický WHAT´S MY AGE AGAIN, nebo destruktivní STAY TOGETHER FOR THE KIDS.

Barker je proslavený nejen svým bezchybným talentem bubeníka, ale také řadou tetování, které donedávna pokrývaly snad všechny části jeho těla. V roce 2008 totiž Travis prodělal otřesný zážitek, když se s ním a jeho přáteli na palubě zřítilo malé letadlo. Přežil jen on a jeho kamarád z branže, DJ AM, se kterým naštěstí nadále hojně vystupuje na koncertech. Po neštěstí byl nucen obětovat několik částí jeho nepopálené kůže ke spravení té poškozené a některá tetování tak zmizela. Tato nehoda byla také impulsem k ukončení pauzy jeho kmenové skupiny blink-182, která v roce 2009 po několikaleté odmlce znovu natáčí nové album.


14.11.1975
Fontana, California, USA
Travis Barker csfd

Downfalls HighLive Freaky Die FreakyPrci, prci, prcičkyRally OnTěžký časy RJ BergeraKriminálka Las VegasSimpsonoviLA OriginalsPick It Up! - Ska in the '90sAs I AM: The Life and Times of DJ AMWarped Hall of FameGive 'Em the BootMethod Man Presents: The Strip GameMTV Icon: MetallicaRiding in Vans with BoysBlink 182: The Urethra Chronicles II: Harder, Faster. Faster, HarderBlink 182: Live at Big Day Out 2000Blink 182: Live at Mountain ViewBlink 182: The Urethra ChroniclesMaking the VideoBlink-182: Dance with MeBlink-182: One More TimeAvril Lavigne feat. blackbear: Love It When You Hate MeBlink-182: EdgingMachine Gun Kelly feat. Bring Me the Horizon: MaybeMachine Gun Kelly feat. Willow: Emo GirlAvril Lavigne: Bite MeLilHuddy: Don’t Freak Out ft. Iann Dior, Travis Barker & Tyson RitterMachine Gun Kelly feat. Kellin Quinn: Love RaceMachine Gun Kelly: PapercutsSueco: SOS (feat. Travis Barker)Willow, Avril Lavigne: Grow ft. Travis BarkerYungblud feat. Machine Gun Kelly: Acting Like ThatBlink 182 - QuarantineBlink-182: Happy DaysJames Arthur feat. Travis Barker: YouMachine Gun Kelly ft. Halsey: Forget Me TooMachine Gun Kelly: Concert for AliensMachine Gun Kelly: Killing in the NameBlink 182 - DarksideBlink 182 - Generational DivideBlink-182 - Not Another Christmas SongGoody Grace - Scumbag (feat. Blink-182)Machine Gun Kelly, YUNGBLUD, Travis Barker - I Think I'm OkaySteve Aoki - Why Are We So Broken feat. Blink 182Yungblud, Halsey - 11 Minutes ft. Travis BarkerBlink 182 - Home Is Such A Lonely PlacePitbull feat. Robin Thicke, Joe Perry, Travis Barker - Bad ManYelawolf feat. Travis Barker, Juicy J - PunkBlink 182: Bored to DeathBlink 182: She's Out Of Her MindYelawolf feat. Travis Barker - American YouSkylar Grey ft. Big Sean & Travis Barker: Back From The DeadTravis Barker & Yelawolf - Funky ShitTravis Barker & Yelawolf - Whistle DixieTravis Barker & Yelawolf feat. Tim Armstrong - 6 Feet UndergroundTravis Barker, Yelawolf - Push 'Em


Aktualizace osobnostního profilu Travis Barker: 14.3. 2024 15:42