Lisa Matthews 54 let


Lisa Matthews je žena s klasickým americkým kukučem a od 17 let se živí jako modelka a stala se Playmate roku 1991 amerického Playboye. Je také bohužel zahalena tajemstvím, protože prakticky už od roku 1993 o ní nejsou žádné informace.

"Tatínek si přál kluka, proto jsem do té doby, než se narodil můj mladší bratr, byla v rodině kluk já."

Otec Lisu neustále přiváděl do světa sportu a učil ji hrát softbal, baseball a mnoho dalších her, některé si opravdu oblíbila a zůstala u nich dodnes. Jelikož je Lisa milovnicí zvířat zalíbila se ji jízda na koni a pečování o ně, sama měla činčilí samičku Chester. Jejím snem je žít někde na samotě se spoustou psů, koňmi a taky s krávou, které by dala jméno Hank.

"Když pracují jako modelka, mnozí lidé mi říkají: ,Ty jsi krásná' Zní to jako by mě měli za nějakou štětku. Jo, jo, vyrůstat na tak malém městě není jako žít v L.A."


24.9.1969
Peoria, Illinois, USA
Lisa Matthews csfd

Hudson HawkDobrodružství Forda FairlanaPlayboy Playmate of the Year DVD Collection: The '90sPlayboy: Wet & Wild Live!Playboy: Playmate Profile Video Collection Featuring Miss April 1999, 1996, 1993, 1990Playmates of the Year: The 90'sPřirozená krásaPlayboy: Playmate BloopersPlayboy: The Best of Sexy LingeriePlayboy: The Best of Wet & WildPlayboy Video Centerfold: Playmate of the Year Lisa MatthewsPlayboy Video Playmate Calendar 1992Playboy Video Playmate Calendar 1991Playboy: Sexy Lingerie IIPlayboy: Wet & Wild IIInto the Night


Aktualizace osobnostního profilu Lisa Matthews: 16.11. 2023 06:41