Olesja Rulin 38 let


Olesya Rulin se narodila 17.3.1986 v Moskvě. Své dětství prožila v malé chudé vesničce, kde žila její rodina. Její otec na začátku 90-tých let emigroval z Ruska do Spojených Států. Dva roky potom ho celá rodina následovala a usídlila se v Texasu.

V roce 2007 natočila pokračování úspěšného MUZIKÁLU ZE STŘEDNÍ 2 a také si zahrála jednu z hlavních rolí ve filmu AMERICKÁ KRATOCHVÍLE. Kde jsme ji mohli vidět po boku Aarona Yoo. V roce 2008 jste ji mohli vidět v zakončení MUZIKÁLU ZE STŘEDNÍ: MATURITNÍ ROČNÍK.


17.3.1986
Moskva, Rusko, Sovětský svaz
Olesja Rulin csfd

Black BagsDevious NannyRodinný víkendA Thousand CutsApartMery v očekáváníFlying ByFilmová hvězdaMuzikál ze střední 3: Maturitní ročníkNavěky silnýAmerická kratochvíleMuzikál ze střední 2The DanceMuzikál ze středníVampire Chicks with ChainsawsMobsters and MormonsTemná legenda 3Halloweenská středníHoundedThe Poof PointNámořní vyšetřovací služba L. A.ZelenáčMuzikál ze střední: SeriálTým SEALGriffinoviPowersNebezpečný flirtNoční směnaNámořní vyšetřovací službaDoteky osuduKriminálka MiamiGreekEverwoodDotek andělaGimme MoRed Carpet ReportHigh School Musical: Get in the Picture


Aktualizace osobnostního profilu Olesja Rulin: 20.11. 2023 01:32