Anushka Sharma 35 let


Anushka Sharma se narodila 1. května 1988 v Bengalúru (Bangalore), hlavním městě jihoindického svazového státu Karnatáka. Její otec Ajay Kumar Sharma je vysoce postaveným důstojníkem Indické armády, matka Ashima Sharma je v domácnosti. Anushčiným jediným sourozencem je starší bratr Karnesh, sloužící u obchodního námořnictva. Vzdělání se Anushce dostalo nejprve na vojenské škole, poté úspěšně absolvovala kurz umění na Mount Carmel College v Bangalúru, což je také škola na níž momentálně dálkově studuje ekonomiku na vysokoškolské úrovni.

Na práci u filmu Anushka původně ani nepomyslela, ovšem její fotka se přes modelingovou agenturu dostala do rukou castingovým režisérům studia Yash Raj Films, které hledalo adeptku na hlavní ženskou roli Taani ve filmu RAB NE BANA DI JODI. Studio si ji pozvalo na zkoušku a tam se její bezprostřednost a přirozenost zalíbila i samotnému režisérovi, Adityu Choprovi, takže byla do role přijata a ke své velké radosti stanula po boku herecké hvězdy Shahrukha Khana, který ztvárnil jejího manžela Suriho. Z RAB NE BANA DI JODI se stal divácký hit a Anushčin herecký výkon ocenili diváci i kritici. Ti ji dokonce nominovali na „indického Oscara“ Filmfare Award jako nejlepší herečku roku.

Anushčin herecký um se dočkal pochval i v souvislosti s její účastí v nízkorozpočtové komedii BAND BAAJA BAARAAT (2010), která měla překvapivě vřelou odezvu u kritiky, zatímco ambicióznější a nákladnější BADMAASH COMPANY, vpuštěná do kin o několik měsíců dříve, byla přijata spíše vlažně. Talentovaná dívka s hlubokýma očima a milým úsměvem se v současnosti těší velké oblibě fanoušků a je považována za jednu z největších bollywoodských nadějí.

A jak si Anushka představuje svého životního partnera? Prý by to měl být někdo jako filmový Suri – upřímný a dobrosrdečný muž, jehož zdobí především krása ducha.


1.5.1988
Bengalúru, Indie
Anushka Sharma csfd

QalaPariSanjuSui Dhaaga: Made in IndiaZeroJab Harry Met SejalPhillauriAe Dil Hai MushkilSultanBombay VelvetDil Dhadakne DoN.H 10P.K.Matru ki Bijlee ka MandolaDokud budu žítPatiala HouseŽeny proti Ricky BahloviBadmaash CompanySvatební agenturaLáska z nebesThe Kapil Sharma ShowLook Who’s TalkingKoffee with Karan


Aktualizace osobnostního profilu Anushka Sharma: 2.11. 2023 15:42