Evan Rachel Wood 36 let


Evan Rachel Wood se narodila 7. září 1987 v Raleighu v Severní Karolíně. Je dcerou herečky a režisérky Sary Lynn Moore a Ira Davida Wooda III., filmového a divadelního herce, režiséra a zpěváka. Její starší bratr Ira David Wood IV. je taktéž hercem a oba se již od raného dětství objevovali v divadelních hrách v otcově divadle Theatre In The Park. V roce 1996 se její rodiče rozvedli a Evan se s matkou a bratrem přestěhovala do Los Angeles, kde úspěšně nastartovala svou hereckou kariéru.

Jejím zatím posledním filmem je ACROSS THE UNIVERSE, který nedávno zavítal do našich kin. Jedná se o muzikál vycházející z událostí šedesátých let a provázený beatlesovskými melodiemi, jehož režisérkou je známá Julie Taymor. Evan zde předvedla, že po rodičích zdědila nejen herecký, ale také hudební talent. V hlavní roli zde předvádí sympatický herecký výkon a skvělá pěvecká čísla.

Mezi zajímavosti patří, že studovala doma a diplom získala v patnácti letech. Má černý pásek v Tae Kwon Do a zabývá se zpěvem. Objevila se ve videoklipu kapely Green Day k písni Wake Me Up When September Ends. Momentálně je přítelkyní kontroverzního amerického zpěváka Marilyna Mansona a objevila se ve videoklipu k jeho písni Heart-Shaped Glasses.


7.9.1987
Raleigh, North Carolina, USA
Evan Rachel Wood csfd

BackspotWeird: The Al Yankovic StoryFacing the WindBambilionářkaViena and the FantomesLedové království IINebezpečná něhaInto the ForestZázračné kouzloNabosoCharlie musí zemřítMuž na míruDen zradyKonspirátorUžívej si, co to jdeWrestlerBitva o planetu Terra 3DKrál KalifornieNapříč vesmíremPocit vinyHlava nehlavaPast na žralokaCizinecSváděníVztekle tváZtracenéS1m0neStrážce tajemstvíDown Will Come BabyMagická posedlostTunel do ČínyZkouška naostroGet to the Heart: The Barbara Mandrell StorySmrt v malých dávkáchVelká SamotaHledání GraceIn the Best of Families: Marriage, Pride & MadnessWestworldCo děláme v temnotáchDoll & Em


Aktualizace osobnostního profilu Evan Rachel Wood: 2.11. 2023 16:08