Ólafur Darri Ólafsson 51 let


Ólafur Darri Ólafsson je islandsko-americký herec, producent a scenárista. Narodil sa 13. marca 1973 v Connecticute, v USA. Ólafsson je jeho ''patronymické'' meno, čiže odvodené od krstného mena jeho otca, ako to je zaužívané v severských krajinách.

Ólafur je držiteľom ocenenia Edda Award, veľmi často sa objavuje vo filmoch celosvetovo známeho islandského režiséra Baltasara Kórmakura a hrá striedavo vo filmoch islandskej a americkej produkcie. Je známy predovšetkým z filmov Children, XL a zo seriálu Trapped. Jeho partnerkou je islandská tanečníčka Lovísa Ósk Gunnarsdóttir a majú spolu dve dcérky.


13.3.1973
New Britain, Connecticut, USA
Ólafur Darri Ólafsson csfd

NapóleonsskjölinKrásné bytostiLetní světlo, a pak přijde nocEurosong: Příběh skupiny Fire SagaJak vycvičit draka 3Konec větyVražda na jachtěFantastická zvířata: Grindelwaldovy zločinyMEG: Monstrum z hlubinStrážci majákuŠpión, který mi dal kopačkyBílý králObr DobrZoolander No. 2AusturPoslední lovec čarodějnicPozpátkuHarry a HeimirHow and WhyLine of SightMezi náhrobními kamenyWalter Mitty a jeho tajný životXLHlubokoKontrabandRoklandKrálovská cestaSpodní proudMalebná svatbaSkrapp útSvatba za bílé nociZ Reykjavíku do RotterdamuRodičeSkaupDětiZkalená krevBeowulf: Král barbarůNjálssagaPtačí chřipkaFíaskóS milenkou mé matkyÚr öskunni í eldinnPerlur og svínOdloučeníSvo lengi sem við lifumTuristaStar Stable: MistfallV pastiNosferatu


Aktualizace osobnostního profilu Ólafur Darri Ólafsson: 10.11. 2023 21:26