Chuck Campbell 54 let


Campbell se narodil ve městě Halifax v Kanadě. Studoval divadlo a získal titul na Dalhousie University. Svou kariéru začal jako herec hrající divadelní turné po USA a Kanadě. Později se přestěhoval do Toronta, aby začal pracovat ve filmu a v televizi. Též se věnoval rozhlasu a dabingu. V současné době bydlí ve Vancouveru (Britská Kolumbie).

Pro tři sezóny neměla postava, kterou Campbell hrál, jméno. Byl vždy nazýván jako "technik". Nicméně v díle První úder Weirová mluví o postavě Campbella jako o Chuckovi, což je samozřejmě jeho skutečné jméno. Ve svém projevu o Pegasu ve Velké Británii Campbell řekl, že si myslel, že to byla chyba na straně Torri Higginson, ale režisér Martin Wood se rozhodl ponechat scénu stejně. Od té doby se postavě i nadále říkalo Chuck, na obrazovce ale stále nemá jméno.

V dalších rolích jsme Campbella mohli vidět jako postavu Tsuranon ve filmu JASON X, ve filmu IN THE MOUTH OF MADNESS (1994) a nebo v seriálu SVATINĚ, kde ztvárnil Muže dvou tváří. Campbell hrál také v inscenaci Romea a Julie. Poslední tvorbou je film DEADLY DESCENT.


5.8.1969
Halifax, Nova Scotia, Kanada
Chuck Campbell csfd

Skutečné vraždy: Pachatel mezi námiSmrtící sestupDéšť z peklaJason XNáhlá úmrtíPolicajtkaPosedlostTemná legenda 2The Last DebateDivná spravedlnostGéniusSuperstarMy Dog VincentŠílenstvíSvatyněHvězdná brána: AtlantidaPainkiller JaneHvězdná bránaPro dobrou věcPelswickTwice in a LifetimeZemě: poslední konfliktCesta do AvonleaPrváciBojíte se tmy?Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13thHis Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th


Aktualizace osobnostního profilu Chuck Campbell: 21.4. 2024 10:03