Pavlína Němcová 51 let


Pavlína Němcová se modelingem původně živit nechtěla, nakonec se ale vydala na casting pro prestižní francouzskou agenturu Elite, na který byla pozvaná. Oslnila natolik, že ještě před maturitou odjela do Paříže.

Dnes je mu dvacet let, žije v Paříži a má hezký vztah s oběma rodiči. I Pavlína s bývalým manželem po letech vychází bez problémů. Zapomenout ale nedokáže. A zatím nedovede ani se synem mluvit o tom, co prožívala, když s ním nemohla být každý den, musela ho plačícího vracet tatínkovi a zůstávala sama.

Stále se živí modelingem, ale snaží se uplatnit v herecké profesi a věnuje se také charitě. Pomoc druhým má pro ni velký smysl, o to větší, že sama se ve svém životě ocitla na dně.


18.2.1973
Děčín, Československo
Pavlína Němcová csfd

Po čem muži touží 2PřítelkyněGirls of New YorkWriter, TheLovTajemství velrybPřípad nevěrné KláryModern LoveVálka krásekEdith PiafKrvavá lagunaPrinc a já 2Útěk z ColditzuChlapOrdinace v růžové zahraděV.I.P. vraždyStopy životaTotožnost neznámáChambre n° 13Krása na prodej13. komnataTajemství modelekMetamorphosisSalome's KissNo, Not NowHledá se MissNa lovuZlínský festivalový galavečer 2014Máme rádi ČeskoČeský slavík Mattoni 2012To byl náš hitTOP STARStarDance ...kolem dokolaStarDance aneb když hvězdy tančíUvolněte se, prosímBanánové rybičky


Aktualizace osobnostního profilu Pavlína Němcová: 19.10. 2023 23:36