Michelle Johnson 58 let


Michelle Johnson se narodila 8. září roku 1965 ve městě Anchorage (Aljaška, USA). Její nevlastní otec je psycholog a matka je v domácnosti. V sedmnácti letech dokončila střední školu v Phoenixu a po následujících dvou měsících podepsala smlouvu na hlavní roli ve snímku BLAME IT ON RIO (1984), kde si zahrála mladou a krásnou dospívající ženu, která se zamiluje do staršího přítele svého otce a naopak. K tomu se také váže taková menší zajímavost, že jelikož začínající herečce ještě nebylo 18 let, pro scény, ve kterých byla nahá, museli mít tvůrci svolení jejích rodičů.

V roce 1982 Michelle vyhrála cenu krásy International Model of the Year a 15. ledna roku 1999 se provdala za nepříliš známého a úspěšného režiséra Matta Williamse, se kterým se ovšem 15. července roku 2002 rozvedla.


8.9.1965
Anchorage, Alaska, USA
Michelle Johnson csfd

Holiday SpectacularMickeyRevengeDallas: Válka EwingůInner ActionGlimmer ManPohyblivý terčSpecimenDárceTrefa do černéhoŠpatně hlídané snySnímek na těloVražda v Beverly HillsŠance na přežitíA Woman Scorned: The Betty Broderick StoryDr. GigglesHer Final Fury: Betty Broderick, the Last ChapterNavždy a dalekoSmrt jí slušíStreet WarsBláznivá jízdaSpojeni krvíRyzí rizikoWishful ThinkingThe Jigsaw MurdersSlipping Into DarknessVoskové muzeumEl ataque de los pájarosVlkodlak se vracíHurá!Za to může RioKrajní mezeMelrose PlaceHerman's HeadPříběhy ze záhrobíWerewolfMěsíční svitCharles in ChargeTo je vražda, napsalaHotelDallasThe Love Boat


Aktualizace osobnostního profilu Michelle Johnson: 19.11. 2023 19:45