Burn Gorman 49 let


Burn Gorman, celým jménem Burn Hugh Gorman, se narodil 1. září 1974 v Kalifornii jako syn univerzitního profesora. Ve věku sedmi let se nicméně přestěhoval do Londýna. V Anglii také později vystudoval Manchester Metropolitan School of Theatre.

Kromě seriálů a filmů se Burn hojně věnuje i divadlu. Velkého uznání se mu dostalo za roli ve hře The Green Man and Gong Donkeys, po jejímž shlédnutí byl kritikou prohlášen 'jedním z nejtalentovanějších mladých herců v Anglii'.

Co se týče jeho osobního života, od roku 2004 je ženatý s Sarah Beard a má dvě děti – syna Maxe (2006) a dceru Nell (2009).


1.9.1974
Hollywood, Los Angeles, California, USA
Burn Gorman csfd

V letuGhostedHunger Games: Balada o ptácích a hadechPinocchio Guillerma del ToraWatcherDobrý zrádceEnola HolmesováUtajení bohovéPacific Rim: PovstáníGernikaImperiumKrvavá pomstaPurpurový vrchAlexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý denAž na dnoJimi: Hvězda stoupá vzhůruPacific Rim - Útok na ZemiSkleněný důmTam nahořeTemný rytíř povstalČervená světlaJohnny English se vracíCemetery JunctionEmily Brontëová: Bouřlivé výšinyThe Curse of SteptoeThe Oxford MurdersSanta má bráchuSex, the City and MeLow Winter SunPenelopeDohazovačPřípady inspektora Lynleyho: Zlatý řezŘíkejte mi KubrickPo krk v extáziA Good ThiefLove Is Not EnoughHaloNabídkaCheatExpanzeJamestown


Aktualizace osobnostního profilu Burn Gorman: 7.3. 2024 03:16