Pavel Poulíček 49 let


Pavel Poulíček zamlada pracoval v rádiu Evropa 2, kde byl podle svého gusta spokojený. Avšak zlom v jeho kariéře přišel v jeho 19 letech, v pátek 4. února 1994, kdy se přihlásil na konkurz právě začínající TV Nova. Tehdy studoval prvním rokem žurnalistiku a doma slýchával, že je tohle dobrá brigáda, která se mu nakonec nějak protáhla. Stal se sportovním moderátorem a asi půl roku po jedho nástupu tvořil společně s Václavem Tittelbachem skoro celé Sportovní noviny. Od té doby, když se řeklo "Sport na Nově", každý si vybavil jména právě těchto dvou sporťáků, kteří byli stálicemi sportovní redakce po dlouhou dobu.

Jako moderátor Sportovních novin skončil po dlouhých patnácti letech. Při tomto jeho působení se mu osobní život hodně změnil. Jako mladý člověk s velkou energií měl rychlý raketový start, což mu pomohlo pro jeho vzestup. Život ve zpravodajství je neuvěřitelně rychlý, tak nasbíral zážitky a zkušenosti, které člověk nezažije za 15, ale za 30 let.

Jako svůj největší pracovní průšvih bere, když se mu jednou podařilo zaspat jednu třetinu NHL. Tehdy Nova vysílala Stanley Cup. Je to už několik let zpět, ale tehdy celá jedna třetina byla bez českého komentáře. Tehdy z toho pro něj byl docela velký průšvih, dnes už na to vzpomíná s úsměvem.


24.9.1974
Praha, Československo
Pavel Poulíček csfd

Na lovuMáme rádi ČeskoMléčná dráhaVolenkaVyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002Silvestr 2002Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000Hogo FogoVyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999NASTUPUJE AMFORAVyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998ČtveráciDO-RE-MISILVESTR 1998Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1997Hlavní zprávyVyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1996KolotočVyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1995Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1994Sportovní novinyČeský bodyguardJak se točila nová grafika


Aktualizace osobnostního profilu Pavel Poulíček: 26.11. 2023 02:02