Dagmar Zázvůrková 42 let


Dáša Zázvůrková se narodila v Benešově vroce 1981, absolvovala pedagogické lyceum s hudebním zaměřením v Berouně. Navštěvovala soukromé hodiny zpěvu u profesora Jaroslava Horáčka a literárně-dramatický obor upaní Dany Hlaváčové. Nyní navštěvuje hodiny zpěvu u Vratislava Kadlece. Od září 2004 studuje na pražské HAMU obor nonverbální a komediální divadlo. V červnu 2007 získala na této katedře bakalářský titul.

Ve spolupráci s DAMU účinkuje v představení Mesdames & Messieurs, Deburau!, které je spojením pantomimy, činohry a zpěvu. Tato divadelní komedie vznikla na počest 50 let československé pantomimy. Od roku 2003 jako externí členka hraje a zpívá v představeních divadla Semafor Život je náhoda vobnošený vestě, I ty zpíváš si ty hity, Pokušení sv. Antonína, 80 svíček na ztraceným dortu, Sex a sex je 12 a Pension Rosamunda. V současné době pracuje na svém prvním CD, které bude obsahovat nové písně soul-popového žánru.


9.6.1981
Benešov, Československo
Dagmar Zázvůrková csfd

Můžem i s mužemVánoční příběhRomán pro pokročiléŠpindl 2Jak básníci čekají na zázrakFotografOsudové penízePolicie HvarPoldaSpecialistéModrý kódV.I.P. vraždyNa voděOhnivý kuřeBezdružicePřístav3 plus 1 s Miroslavem DonutilemOrdinace v růžové zahraděSvětlo porozumění 2018Bílá místaDáša Zázvůrková, Hana Holišová: Věřím v brzké lepší příštíDobře placená procházkaSanatoriumSupermiss 2019Adventní koncerty 2018Barrandovský Silvestr 2015Živě na jedničceBarrandovský videostopSemafor VšechnopártySama doma


Aktualizace osobnostního profilu Dagmar Zázvůrková: 20.4. 2024 06:10