Emma Bell 37 let


Tato mladá americká herečka se narodila v New Yersey, 17. prosince 1986. Celým jménem se jmenuje Emma Jean Bell. Navštěvovala vysokou školu Hunterdon Central ve Flemingtonu, v New Yersey. V roce 2002 byla oceněna za výkon v Bye Bye Birdie. Byla zde členkou sboru. Časopis Young Hollywood Nylon Magazine ji zařadil do společnosti 55 tváří, které by měly v budoucnosti prorazit.

Poslední seriálová role byla Tango v populárním DOLLHOUSE a poslední filmová role byla v novém hororu FROZEN. Zatím její největší přiležitost, teď musíme počkat, jestli dokáže naplnit předpoklad Young Hollywood Nylon Magazine.


17.12.1986
Woodstown, New Jersey, USA
Emma Bell csfd

Why?SporChorobná touhaSvatební radostiDifferent FlowersA Quiet PassionSee You in ValhallaBipolarLife Inside OutMidnight SunNezvratný osud 5FrozenZamilovaná smrtHolky fotbal nehrajouNew Yorská serenádaThe FavorNámořní vyšetřovací službaLuciferKevin (Probably) Saves the WorldAmerican Horror StoryLásky přes internetRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněDallasZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiArrowŽiví mrtvíKriminálka MiamiDům loutekLovci duchůPosel ztracených dušíThe Bedford DiariesTřetí hlídka


Aktualizace osobnostního profilu Emma Bell: 17.11. 2023 17:16