Tim Matheson 76 let


Tim Matheson je americký herec, režisér a producent, který se narodil na Silvestra roku 1947 ve městě Glendale v Kalifornii ve Spojených Státech. Je podruhé ženatý, poprvé to bylo s kanadskou televizní a filmovou herečkou Jennifer Leak. V současnosti už čtvrt století žije se svou druhou manželkou Megan Murphy, se kterou má tři děti.

V roce 1989 se Matheson stal spoluvlastníkem právě časopisu National Lampoon, který koupil společně s Danem Grodnikem právě když se magazín dostával do finanční krize, po dvou letech ho však zase prodal. Účinkování v seriálu THE WEST WING mu vyneslo dvě nominace na cenu Emmy. Tim se také pustil do režírování a jeho rukama prošlo více než 15 filmů a seriálů. Jeho zatím poslední počin bylo režírovaní pilotního dílu seriálu COVERT AFFAIR, který měl preiéru v roce 2010 v USA. V současnosti je jeho hlavní náplní režírování seriálu THE GOOD GUYS.


31.12.1947
Glendale, California, USA
Tim Matheson csfd

Dětská hra6 BalloonsZemřít šťastnýJumanji: Vítejte v džungli!Vánoční okouzleníZabít ReaganaLast Chance for ChristmasBody PoliticPrci, prci, prcičky: Kniha láskyZa nepřátelskou linií 3: KolumbieNájemný vrahMaximální rychlostThe World According to BarnesNenapravitelnáThe PrinceZrazení KristaCesta úspěchuMěsíční zálivMáma stávkujeSexy pártyDruhé líbánkyWolf LakeJackieJít za hlasem srdcePekelné horkoTajemstvíŠupákDruhá šanceNa milost a nemilostTaková normální holkaHra na schovávanouLáska na celý životO potrhlém skřítkoviRescuers: Stories of Courage: Two FamiliesNoci s ďáblemPohřbeni zaživaA na Vánoce přišla láskaAn Unfinished AffairBradyovi 2Pohřbená tajemstvíProgram likvidaceČerná ovceFast CompanyJonny Quest Versus the Cyber InsectsMidnight HeatPanna nebo orelKdyž spravedlnost spíTerč podezřeníKořeny zlaNa útěkuOči z ložniceRelentless: Mind of a KillerVraždící posedlostZaslepená spravedlnostPohyblivý písek: Není únikuJednou se vrátíTak už dost, Frede!Žena, která zhřešilaJoshuovo srdcePohřben zaživa


Aktualizace osobnostního profilu Tim Matheson: 8.3. 2024 03:00