Ranbir Kapoor 41 let


Kapoor pochází z široce rozvětvené filmařské a herecké rodiny původem z provincie Pandžáb. Syn herců Rishie Kapoor a Neetua Singha, jeho sestra je herečka Riddhima Kapoor Sahni. Je vnuk herce a filmaře Raje Kapoora, prasynovec herců a filmařů Shashi Kapoora a Shammi Kapoora, pravnuk Prithviraje Kapoora a synovec herce Randhira Kapoora. Jinými pozoruhodnými členy rodiny jsou jeho bratranci, herci Karishma Kapoor, Kareena Kapoor a Nikhil Nanda. Ranbir absolvoval v Mumbaji na skotské škole Mahim a pokračoval ve studiu podle metody Lee Strasberg Theatre na filmovém institutu v New Yorku.

Kapoor žije v mumbajské "Beverly Hills" Maharashtra. V roce 2008 se zasnoubil s bollywoodskou herečkou Deepikou Padukone, se kterou se o rok později rozešel.


25.9.1982
Mumbaí (Bombaj), Indie
Ranbir Kapoor csfd

AnimalTu Jhoothi Main MakkaarBrahmastra: část 1 - ShivaGovinda Naam MeraShamsheraSharmaji NamkeenLove Per Square FootSanjuJagga JasoosAe Dil Hai MushkilBombay VelvetRoyTamashaBhoothnath ReturnsP.K.BesharamBláznivé mládíBombay TalkiesBarfiRockstarSprávná partaAnjaana AnjaaniRaajneetiAjab Prem Ki Ghazab KahaniRocket Singh: Salesman of the YearWake Up SidŠťastná náhodaKrásky, bacha!SaawariyaPyara Bharat Yeh KaheRomantici z BollywooduIndia, 1964KarmaHollywood First Look FeaturesThe Kapil Sharma ShowDus Ka DumSa Re Ga Ma Pa


Aktualizace osobnostního profilu Ranbir Kapoor: 6.11. 2023 15:12