Sadie Frost 58 let


Jméno dostala po beatlesovské písni "Sexy Sadie". Ke studiu herectví se dostala už v jedenácti letech, v divadelní škole Talie Contiové. Účinkovala také v dětských filmech a divadelních inscenacích. V devatenácti se připojila k souboru Royal Exchange Theatre v Manchesteru, kde hrála ve hře "Mumbo Jumbo".

V roce 1995 založila se svými vrstevníky J.Lawem, E.McGregorem, S.Pertweem a J.L.Millerem nezávislou produkční společnost Natural Nylon. Z prvního manželství s Garym Kempem (1988-97), kytaristou a zpěvákem rockové skupiny Spandau Ballet, pochází syn Finley a z druhého s J.Lawem má syna Raffertyho, dcery Iris (*2000) a Rudy (*2002). Jejich manželství se ale vinou milostných dobrodružství J.Lawa již také rozpadlo.


19.6.1965
Londýn, England, Velká Británie
Sadie Frost csfd

Two for JoySet the Thames on FireButtercup BillSvět zítřkaA Bird Flew InČekání na AňuAnonymní zabijáciZa nociLucidNaprosto dokonaléMolly MoonováConfusion of Tongues, TheDeadly VirtuesFlim: The MovieWizard's WayVelká fuškaBeyond the RaveStřílej bez varováníNepovedený večírekVzpouraLove, Honour and ObeyŽivot na úvěrEl celoKapitán JackLake of Darkness, TheAn Ideal HusbandPoslední střihBentMucholapkaČas zločinuVýbušná lovestoryCisco KidNakupováníČarostřelecRozhádaní dědicovéDraculaPapírová svatbaBratři zločinuFantom v Monte CarluDiamantové lebkyEmpire StateA Horse Called JesterThe FearLes GirlsProject CatwalkThe 100 Greatest MusicalsSpandau Ballet: GoldÚsměv ŠtěstěnyTown That Boars Me, TheSoul PatrolBBC News: 8pm SummaryThe 100 Greatest Pop VideosLiquid NewsThe 49th Annual Tony AwardsQuant


Aktualizace osobnostního profilu Sadie Frost: 11.11. 2023 21:49