Basil Wallace 73 let


Basil Wallace emigroval se svými sourozenci z Jamajky do Brooklynu za svými rodiči, kde vychodil základní a střední školu. Po přestěhování na Long Island a vystudování vysoké školy se uvědomil že chce být hercem. Byl vybrán Ellen Stevard z La Mama ETC (experimentální divadelní spolek) kde působí dodnes.

Od roku 1990 se začal výrazněji zabývat filmem. První významější role, byl démonický protivník Stevena Seagala (MUŽ S CEJCHEM SMRTI). Pokračoval filmy jako: ZACHRAŇTE WILLYHO 2 nebo GRAND CANYON. Účinkoval také v seriálech POHOTOVOST nebo POLICIE NY.

V poslední době jste ho mohli vidět třeba ve Zwickově KRVAVÉM DIAMANTU.


15.1.1951
Kingston, Jamajka
Basil Wallace csfd

Christmas in HarmonyKrvavý diamantJako MikeTime of FearJízda do pekelSvatba mého nejlepšího kámošeCaught UpČmuchalovéDěti prérieZachraňte Willyho 2Confessions: Two Faces of EvilNávrat živé smrti 3F-16 zabíjíRychlý jako bleskGrand CanyonObojekMuž s cejchem smrtiNámořní vyšetřovací služba L. A.Status: NežádoucíNámořní vyšetřovací službaLAXKriminálka Las VegasPhillyZápadní křídloStrážkyně zákonaV tajných službáchChameleonCity of AngelsKřižovatky medicínySoudkyně AmyPohotovostAdvokátiBorn FreeMožná už zítraBeverly Hills 90210KomandoTemné nebeModrý PacifikPolicie New YorkDiagnóza vraždaSirényStar Trek: Nová generaceQuantum Leap


Aktualizace osobnostního profilu Basil Wallace: 16.2. 2024 07:57