Kyle Gallner 37 let


Kyle Gallner (klučina s plavými vlasy, modrýma očima a roztomilým úsměvem) se narodil 22.10. 1986 ve Philadelphii (Pensylvánie, USA). Z jeho soukromého života zatím stojí za zmínku především složitá operace srdce, kterou musel podstoupit v pouhých čtyřech letech. Už jako dítě mnohokrát snil (ostatně jako většina ostatních), že se jednoho dne stane hercem. Ale jako jeden z mála si může skutečně říct, že se mu dětský sen splnil - a to úplnou náhodou! Všimli si ho totiž ve chvíli, kdy doprovázel na konkurz svou sestru.

Následovaly ne příliš významné roličky v seriálech jako "TŘETÍ HLÍDKA", "SOUDKYNĚ AMY", "POLICEJNÍ OKRSEK", "JACK A BOBBY" či "SBĚRATELÉ KOSTÍ", ale i přesto stačily, aby si ho všimli další filmaři. Kyle se do podvědomí diváků dostal především díky roli Cassidyho - bohatého, ale nikoli šťastného, synka vlivného otce - v seriálu "VERONICA MARS", kde se objevil celkem ve 26 epizodách a jeho odchod ze seriálu zasáhl nejednoho televizního diváka. Nejspíš neunikl ani očím fanoušků, kteří pravidelně sledují "ODLOŽENÉ PŘÍPADY" (episoda Rampage je jednou z nejznámějších a nejlépe hodnocených v celém seriálu) a seriál "CLOSER".

K jeho posledním seriálovým zkušenostem patří především krátké hostování v supermanském seriálu "SMALLVILLE", kde si střihl roličku Barta Allena. Kluka se stejně výjimečnými schopnostmi, jakými disponuje hlavní hrdina. Nyní ho znají především fanoušci "KRIMINÁLKY: NEW YORK", a to díky roli Reeda Garretta (mladého novináře, který přijíždí do NY hledat svou biologickou matku, což je shodou okolností zesnulá žena Maca Taylora).

Můžeme ho však vidět i ve filmových rolích. Asi na dvě minuty se mihl v psycho-thrilleru NOČNÍ LET, ale mnohem více prostoru dostal v oceňovaném dramatu RED, kde si zahrál po boku Briana Coxe. Mladičký, ustrašený a provinile vyhlížející Harold by se dal nazvat jeho první skutečnou rolí. Jeho dalším, zajímavým projektem je krátkometrážní - a bohužel neznámá - všehochuť s názvem TRUNK, která se odehrává v poušti a hlavními aktéry jsou dva mladí studenti, kterým nevinný výlet změní životy.


22.10.1986
Filadelfie, Pennsylvania, USA
Kyle Gallner csfd

Strange DarlingThe PassengerMother, May I?VřískotWhat Comes AroundÚsměvGhosts of WarThe CatchVečeře po americkuThe Cleansing HourThe MenDetoxDo posledního dechuZen DogBand of RobbersWelcome to HappinessAmerický sniperDear White PeopleJust Before I GoCBGB: Kolébka punkuNádherné bytostiNa molCougars, Inc.Krvavý státLosers Take AllMagické údolíPtáčataCherryKrásný chlapecNoční můra v Elm StreetHrůza v ConnecticutuJennifer's Body - Bacha, kouše!Gardens of the NightRedBanální prohlídkaDanikaNoční letFinding HomeRed BetsyLéto k nepřežitíInterrogationOutsidersPlay It Again, DickŽiví mrtvíJanMyšlenky zločince


Aktualizace osobnostního profilu Kyle Gallner: 17.11. 2023 17:19