Billy Burke 57 let


William Albert "Billy" Burke se narodil 25.11.1966 v městě Bellingham, stát Washington. Již v útlém věku se naučil hrát na kytaru a psal vlastní písně. Byla to právě hudba, jeho celoživotní láska, jenž ho nakonec přivedla k filmu.

Od prvního obsazení ztvárnil Billy několik dalších rolí v seriálech a filmech. Za zmínku stojí komedie MAFFIÓSSO od kultovního režiséra Jim Abrahamse, SMRT ONLINE, kde ztvárnil detektiva Boxe či CHUŤ LÁSKY, kde konečně dostal tolik vytouženou hlavní roli.

Jeho zatím posledním filmem se stala adaptace upíří romance STMÍVÁNÍ, kde ztvárnil hrdinčina otce a místního šerifa. Do budoucna se s ním počítá i do všech tří pokračování a sám Billy si plánuje i další projekty, jenž by byly úzce spjaty s jeho tolik milovanou hudbou.


25.11.1966
Bellingham, Washington, USA
Billy Burke csfd

Batman: The Long Halloween, Part OneBatman: The Long Halloween, Part TwoNoční útokNejlepší naposledZhasni a zemřešBožské posláníAngels in StardustHighland ParkFreaky DeakyTicket OutTwilight sága: Rozbřesk - 2. částDrive AngryTwilight sága: Rozbřesk - 1. částČervená KarkulkaLusterRemovalTwilight sága: ZatměníTwilight sága: Nový měsícGrift, TheSmrt on-lineStmíváníBackyards & BulletsChuť láskyOkamžik zlomuThree Days to VegasZatraceníMrtví k snídaniOkrsek 49Ztráta souvislostíFlashpointJako pavoukNejvětší rizikoTápání v temnotáchNezávislýThe Acting ClassDill ScallionKomodoHranice možnostíNedívej se dolůGone in the NightMarshallův zákonNejvětší ležTo Cross the RubiconOdvážný snílekFire CountryV plamenechSlužka


Aktualizace osobnostního profilu Billy Burke: 9.11. 2023 23:19