Megan Ward 54 let


Megan Marie Ward se narodila jako nejmladší ze čtyř dětí. Vyrůstala na tropické Havaji, v Honolulu, kam se její rodina přestěhovala, když jí byly čtyři. Zpět do rodného Los Angeles se však vrátila, a to po absolvování střední školy, aby se tam věnovala herecké kariéře.

Jako herečka se začala živit v 90. letech po návratu do LA. Známá je například díky sci-fi komedii FREAKED či seriálům SPRÁVNÁ PĚTKA (Party of Five) a TEMNÉ NEBE (Dark Skies). S Jerrym O'Connellem si zahrála v bláznivé komedii ŠVÁBI (Joe's Apartment). V roce 2007 získala roli i v americkém "nekonečném" seriálu GENERAL HOSPITAL, kde vydržela do roku 2010. Z nejnovějších Meganiných filmových rolí stojí za zmínku postava Michelle z thrilleru THE INVITED (2010).

Megan Ward je od roku 1995 vdaná za Michaela Shorea, s nímž se seznámila v kurzu herectví. Mají spolu dvě děti, syna Olivera (nar. 2001) a dceru Audrey (nar. 2006).


24.9.1969
Los Angeles, California, USA
Megan Ward csfd

Párty mámaThe InvitedCesta za snemNepotrestaná vraždaHodiny smrtiKrálové sexuSay You'll Be MineNedívej se dolůAndělský hlasŠvábiBradyoviGlory DazeLáska dokáže stavět mostyPCU - Univerzita nebo klášterArkádaFreakedAmityville 1992California ManTrancers IIIGoodbye ParadiseTrancers IIZničit a spálitKriminálka New YorkKriminálka Las VegasPosel ztracených dušíKriminálka MiamiPohotovostSedmé nebeV utajeníBeze stopyKalifornské létoKauzy z BostonuNámořní vyšetřovací službaVzkvétající městoZápadní křídloStudio sportPřátelé


Aktualizace osobnostního profilu Megan Ward: 13.11. 2023 00:58