Elaine Cassidy 44 let


Tato talentovaná herečka se narodila 31.prosince 1979 v Irsku (v Kilcoole, okres Wicklow). Má dvě starší sestry. K herectví tíhla již jako dítě - její první role byla ve školní hře PINOCCHIO.

Kromě filmové práce se věnuje také práci v TV. Jejím nejúspěšnějším TV filmem, za který byla nominovaná na "Nejlepší herečka v televizi" v roce 2005 na IFTA, je drama FINGERSMITH (TV stanice BBC). Mezi její další televizní projekty patří: THE LOST WORLD (ZTRACENÝ SVĚT), WATERMELON, UNCLE ADOLF, a nejnověji A ROOM WITH A VIEW A LITTLE WHITE LIE. Objevila se v hudebním videu COLDPLAY - "THE SCIENTIST".

K její práci v televizi patří také 3 seriály, a to THE GHOST SQUAD (detektiv Amy Harris), 27.února 2009 měl premiéru seriál DR. HOO a 9.dubna 2009 bude mít v USA premiéru seriál HARPER'S ISLAND (Abby Mills). V roce 1995 se objevila v jednom díle seriálu MISSION TOP SECRET.

Elaine je také divadelní herečka. Objevila se ve hře THE CRUCIBLE (Royal Shakespeare Company,2006) a THERE CAME A GYPSY RIDING (Almeida Theatre,2007).


31.12.1979
Kilcoole, County Wicklow, Irsko
Elaine Cassidy csfd

Poslední království: Sedm králů musí zemřítIrský zázrakThe Dark TowerStrangeways Here We ComeProperty of the StateMaminčin seznamThe Program: Pád legendyLoftJust HenryThe Miraculous YearMalá nepatrná ležA Room with a ViewAnd When Did You Last See Your Father?The TruthPrstokladWatermelonThe Bay of Love and SorrowsDisco PigsTi druzíZtracený světFeliciina cestaSun, the Moon and the Stars, TheIntruderČas čarodějnicNa straně zákonaAcceptable RiskObchodní dům ParadiseOstrov smrtiThe Ghost SquadLes Liaisons DangereusesNational Theatre LiveHannah Cohen's Holy Communion


Aktualizace osobnostního profilu Elaine Cassidy: 14.11. 2023 16:09