Ethan Peck 38 let


Ethan Gregory Peck je americký herec, známý díky ztvárnění postavy Patricka Verony v televizním seriálu 10 THINGS I HATE ABOUT YOU, roli, kterou předtím ve stejnojmenném filmu hrál Heath Ledger.

Peck, jako mladý herec často hostoval v různých televizních show, např. postava Michaela Kelsa ve dvou epizodách seriálu ZLATÁ SEDMDESÁTÁ. Jeho první filmová role byla v roce 1996, kdy si zahrál syna Jimmyho Smitse ve filmu ZÁKON ŠERIFA. Poté se v roce 1999 objevil ve snímku VÝLET DO PAŘÍŽE, kde hlavní role ztvárnily dvojčata Mary-Kate Olsen a Ashley Olsen.

Také ho můžeme vidět po boku Adama Rothenberga a Mariah Carey v road-movie TENNESSEE. Za roli ve snímku ADOPT A SAILOR obdržel v roce 2009 cenu za Nejlepšího herce na Mezinárodním filmovém festivalu v Sonomě, Kalifornie. Od roku 2009 do roku 2010, hrál v televizním seriálu Deset důvodů, proč tě nenávidím na kanálu ABC Family.

V roce 2012 hrál Peck prince Maxona pro pilotní adaptaci populární knihy The Selection, ale byl později nahrazen nováčkem Michaelem Malarkeyem.


2.3.1986
Los Angeles, California, USA
Ethan Peck csfd

Půlnoční nebeAdventní kalendářSeznam pro HonorProkletí spící pannyTell Me How I DieEdenRescuing MadisonNothing Left to FearSladké letní vínoMine GamesThe SelectionVyměřený časČarodějův učeňAdopt a SailorTennesseeTanec při měsíciVýlet do PařížeMarshallův zákonStar Trek: Podivné nové světyPenny Dreadful: Město andělůStar Trek: DiscoveryPaní ministryněNext Time on LonnySuper drbnaDeset důvodů, proč tě nenávidímThe O'KeefesZlatá sedmdesátáCharlie GraceKancelářská krysaStar Trek: Short Treks


Aktualizace osobnostního profilu Ethan Peck: 17.11. 2023 17:26