Ezra Miller 31 let


Ezra Miller se narodil 30. září 1992 ve státě New Jersey v USA do židovské rodiny. Jeho jméno proto pochází z hebrejštiny a znamená ‘pomocník’. Jeho otec Robert pracuje jako nakladatel a matka se věnuje moderním tancům. Jako dítě trpěl vadou řeči a proto začal v šesti letech s operním zpěvem. Díky této aktivitě zpíval například v Metropolitní opeře v New Yorku, nebo také vystupoval na americké premiéře moderní opery Philipa Glasse, White Raven.

Mimo film se věnuje také hudbě. Je členem newyorské kapely Sons of an Illustrious Father, kde hraje na bubny a zpívá.

V rozhovorech přiznává, že je kuřákem marihuany a také často mluví o své sexuální orientaci, která pro něj zatím ještě není úplně jasná.


30.9.1992
Hoboken, New Jersey, USA
Ezra Miller csfd

FlashDalílandFantastická zvířata: Brumbálova tajemstvíAsking For ItLiga spravedlnosti Zacka SnyderaFantastická zvířata: Grindelwaldovy zločinyLiga spravedlnostiBatman v Superman: Úsvit spravedlnostiFantastická zvířata a kde je najítSebevražedný oddílStanfordský vězeňský experimentVykolejenáPaní BovaryováTen, kdo stojí v koutěDalší šťastný denMusíme si promluvit o KevinoviBeware the GonzoZítra snad bude lípCity IslandPo školePeacemakerThe StandArrowMilionový lékařZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiCalifornicationJustice League: Road to JusticeJustice League: The New HeroesSuit Up: The Look of the LeagueDawn of the Justice LeagueCakey! The Cake from Outer SpaceDC FanDome 2021DC FanDomeHollywood InsiderIMDb on the Scene - InterviewsNerdroticThe 39th Annual People's Choice Awards2012 MTV Movie Awards2012 MTV Video Music AwardsEntertainment Tonight CanadaMade in HollywoodWGN Morning NewsNeptune Frost


Aktualizace osobnostního profilu Ezra Miller: 22.3. 2024 08:30