Dianna Agron 37 let


Dianna Agron, přáteli přezdívaná jednoduše Di nebo také Charlie či Lamb, poprvé spatřila tento svět v poslední dubnový den roku 1986. Narodila se sice v Savannah ve státě Georgia, ale střední školu navštěvovala již ve městě Burlingame v Kalifornii.

Opravdový průlom v Diannině kariéře ale nastal až s příchodem seriálu GLEE na televizní obrazovky. Zde totiž ztvárňuje jednu z hlavních rolí, postavu školní roztleskávačky Quinn Fabray. V Glee se nám dostává také možnosti všimnout si hereččiny další přednosti: pěveckého talentu. 1. série byla natolik dobře hodnocená (celý kolektiv herců z Glee dokonce za svůj „výjimečný výkon“ obdržel cenu Screen Actors Guild Awards a v neposlední řadě získal seriál i Zlatý Glóbus v kategorii „komedie či muzikál“), že na sebe tvůrci nenechávají dlouho čekat s pokračováním.

Di je náboženským vyznáním židovka, ve volném čase se ráda prochází venku nebo vaří. Sama je ale vegetariánka, podporuje také organizaci za práva zvířat PETA. Nejraději tráví čas se svou rodinou a blízkými přáteli, mezi které můžeme počítat i většinu spolupracovníků z natáčení Glee. Pro zajímavost, její seriálová rivalka Rachel, herečka Lea Michele, je dokonce Dianninou spolubydlící.


30.4.1986
Savannah, Georgia, USA
Dianna Agron csfd

HodinyAcidmanDruhá šanceThe LaureateŠiva BabyBerlin, I Love YouHeadlockBankrotHollow in the LandJeptiškaBareProbuzená posedlostTumbledownMafiánoviGlee EncoreJsem číslo čtyřiThe HuntersBold NativeRomanticiVarietéGlee: Director's Cut Pilot EpisodeSkid MarksTKOAfter Midnight: Life Behind BarsTalkers Are No Good DoersJodie, vyvolenýRobot ChickenGleeCelebrities Anonymous


Aktualizace osobnostního profilu Dianna Agron: 31.10. 2023 22:12