Lucie Štěpánková 42 let


Herečka Lucie Štěpánková se narodila 30. července 1981 ve Vsetíně. Jako dítě závodně lyžovala, věnovala se baletu. Je první herečkou v rodině, nikdo jiný se nezabývá uměním. Tatínek pracoval ve Zbrojovce, než začal podnikat. Maminka provozuje soukromou mateřskou školu. Lucie vystudovala Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. Ještě za studií hostovala v ostravské Divadelní společnosti Petra Bezruče v inscenaci Dům Doni Bernardy a v Národním divadle moravskoslezském v Královských hrách, rovněž ve Východočeském divadle Pardubice v inscenacích Předvečer tříkrálový, Nápadníci trůnu a Tři sestry.

Před filmovou kamerou se Lucie zatím příliš neprosadila. V seriálu POJIŠŤOVNA ŠTĚSTÍ (2004) hrála milenku ženatému Filipu Blažkovi, v rodinném seriálu CESTY DOMŮ (2010) postavu Karolíny Hamzíkové, v retro seriálu VYPRÁVĚJ (2010) dospělou Lucii Francovou. Větší příležitost dostala v pohádce TŘI SRDCE (2007), ve které se objevila jako zlá princezna. V nekonečném seriálu ULICE (2005) hraje kadeřnici Renatu.

Brunetka s mandlovýma očima působí pohodovým dojmem. Její soukromí je zcela prozaické, ve volném čase ráda čte a chodí na dlouhé procházky se psem. Díky roli v divadelní inscenaci Tango sólo si oblíbila tanec tango. V poslední době si svých koníčků příliš neužije, protože hodně času tráví v divadle. S úsměvem přiznává, že právě hraní je jejím největším hobby.


30.7.1981
Vsetín, Československo
Lucie Štěpánková csfd

Bod obnovyCesta do tmyPřípad se štěnicíDům na samotěPastKráska a netvor 195010 způsobů láskyNa vlky železaTři srdceIvetaMatematika zločinuZlatá labuťGuruPřípady 1. odděleníOchráncePolicie ModravaSeverProfesor T.SpecialistéŽivot a doba soudce A. K.Všechny moje láskyVyprávějCesty domůKriminálka AndělUlicePojišťovna štěstíRedakceLásky Petra Štěpánka


Aktualizace osobnostního profilu Lucie Štěpánková: 5.12. 2023 14:35