Ken Jeong 54 let


Celým jménem Kendrick Kang-Joh Jeong se narodil 15. června 1969 v americkém Detroitu. Jeho rodiče jsou korejští imigranti. Ken vyrůstal v Greensboro a navštěvoval Walter Hines Page High School, kde patřil do IQ týmu, hrál na housle v orchestru a byl zvolen do studentské rady. V šestnácti absolvoval a vysloužil si titul Youth of the Year.

Několikrát improvizovaně vystoupil v televizi a v roce 2007 si odbyl i filmovou premiéru. Jednalo se o film Judda Apatowa – ZBOUCHNUTÁ. Následně byl obsazen do vedlejších rolí v PINEAPPLE EXPRESS, SLEČNA ZAMILOVANÁ. Jako pan Chow se objevil i v letním hitu PAŘBA VE VEGAS. Obdržel za ní i nominaci na cenu WTF Moments of the Year. V roce 2010 si zahrál ve filmu CHLUPATÁ ODPLATA a nadaboval postavičku v JÁ, PADOUCH. Největší jméno si dělá v seriálu COMMUNITY, kde hraje učitele španělštiny seňora Changa.

Je ženatý, jeho žena se jmenuje Tran Ho a je lékařka. Mají spolu dvojčata, Alex a Zooey.


13.7.1969
Greensboro, North Carolina, USA
Ken Jeong csfd

A Great DivideBláznův rájKancl domaChlupáčciMy Little Pony: Nová generaceTom a JerryMistrovská úroveňMůj kámoš špiónOkupace Země: RainfallScoob!The Opening ActAvengers: EndgameKen Jeong: First DateKouzelný parkSaving ZoëŽivot jde dálHusí kůže 2: Ukradený HalloweenSprávný čas žítŠíleně bohatí AsiatiKilling HasselhoffLedová sezónaPoldův švagrAdvantageousKtown CowboysThe DUFFBirds of ParadiseTučňáci z MadagaskaruJá, padouch 2Pařba na třetíPot a krevSouboj s AntikristemTurboAgenti v sukních: Jaký otec, takový synMupetiOšetřovatelPařba v BangkokuTransformers 3: Odvrácená strana MěsíceChlupatá odplataHow to Make Love to a WomanJá, padouchTupířiKšeftařiOff DutyPařba ve VegasSlečna zamilovanáTrable v rájiBratři z donuceníHeld UpTravička zelenáVelcí bratřiUncle PZbouchnutáBlack JaqAdventures in Wonder ParkAwkwafina Is Nora from QueensThe Afterparty


Aktualizace osobnostního profilu Ken Jeong: 6.11. 2023 16:44