Harry Shum Jr. 41 let


Harry Shum, Jr. je americký tanečník, herec, choreograf a zpěvák čínského původu. Proslavil se díky roli Mika Changa v televizní show GLEE.

V roce 2010 se objevil v LET'S DANCE 3D a později tak v jiných tanečních filmech jako Stomp The Yard nebo You Got Served. Vidět ho můžeme také ve velmi úspěšném webseriálu The LXD: The Legion of Extraordinary Dancers.

Poté v roce 2011 byl obsazen do role Kuai Lianga (mladší Sub-Zero), ve druhé sezóně Mortal Kombat: Legacy. O dva roky později bylo oznámeno, že se Shum nevrátí jako stálá hvězda v páté sérii GLEE, ale bude se objevovat už jenom jako host.


28.4.1982
Puerto Limón, Kostarika
Harry Shum Jr. csfd

Legie superhrdinůVšechno, všude, najednouMilostná pastPirátská vysíláníAll My LifeNoční plamenyPlán útěku 3Šíleně bohatí AsiatiTygr a drak: Meč osuduFire City: End of DaysMáma na tahuPomsta zelených drakůBílá žábaLiga mimořádných tanečníků: Tajemství RaLet's Dance 3DLiga mimořádných tanečníků: Povstání začínáStep Up 2: The StreetsTanec s vášní: Rozbal to!Zprávy TV OnioniCarly: iGo to JapanDivoký StompNakládačkaChirurgovéModrooký samurajStation 19Star Trek: Lower DecksAwkwafina Is Nora from QueensNepohádkyLovci stínů: Nástroje smrti


Aktualizace osobnostního profilu Harry Shum Jr.: 6.11. 2023 02:28