Paul Rodriguez 69 let


Paul Rodriguez, Sr. je mexicko-americký herec, komik, zpěvák a rapper.

Rodriguez se poprvé objevil v a.k.a. Pablo, situačním komediálním seriálu produkovaném společností Embassy Television pro ABC, ale show byla zrušena po šesti epizodách.

Od roku 2010 do roku 2011, Rodriguez hostil dvě sezóny MTV Tres – komediální domácí videa. Reality show zahrnuje videozáznamy Latinoameričanů z různých zemí, kteří jsou natáčeni zařízeními, jako jsou bezpečnostní kamery a mobilní telefony.

V roce 2004 ho Comedy Central zařadil na 74. místo na seznamu „100 největších standupů všech dob“. Rodríguez byl městem Fresno oceněn cenou „Humanitář roku“ za svou práci v oblasti ochrany vod.


19.1.1955
Culiacan, Sinaloa, Mexiko
Paul Rodriguez csfd

The Outlaw Johnny BlackA Marriage Made in HeavenTomorrow's GameVelký červený pes CliffordChateau VatoCholo ZombiesImmortalistLoves Me, Loves Me NotRuta MadreArmedThe Griddle HousePray for RainSandy WexlerEl Americano 3DGravyVoicelessMission AirComics OpenŽeny bez mužůI'm Not Like That No MoreJako kočky a psi: Pomsta prohnané KittyLonely StreetPorndogs: The Adventures of SadieThe DeportedVicious CircleČivava z Beverly HillsJediná dlouhá nocSexy týmVánoce v ohroženíEl vacilón: The MovieV zajetí rychlostiBack by MidnightModerní PopelkaBaadasssss!Všechny chtějí PapihoKrvavá stopaTime ChangerAliHoničkaKrokodýl Dundee v Los AngelesMilionový závodSex, pochoutky a romantikaG-Men from HellMambo CaféPrice of GloryReady to RunMelting PotDrsná magieMilión k jednéRhythm ThiefMade in AmericaMiláčku jsem po smrtiVelké taženíNarodil jsem se ve východním Los AngelesHardesty HousePaul Rodriguez Live!: I Need the CouchQuicksilverWhoopee Boys, TheZázrakyTaxikáři


Aktualizace osobnostního profilu Paul Rodriguez: 1.11. 2023 01:35