Tony Dalton 49 let


Tony Dalton je mexicko-americký herec, scenárista a producent. Poté, co vystudoval herectví na Lee Strasberg Theatre Institute v New Yorku, začal svou kariéru v „Off-Broadway“ divadlech, kde hrál v několika divadelních hrách.

Většina režisérů nevěděla, do jakých rolí mají Tonyho obsazovat. Dalton pro New York Times uvedl: „Je to taková věc, která mě vždy pronásledovala. ‚No, nevypadáš moc jako Mexičan, nezníš jako Mexičan, ale jsi Mexičan. Takže budeš hrát Mexičana nebo Američana?‘ Je to zhouba mé herecké existence.“ Naštěstí však tvrdí, že to nakonec fungovalo v jeho prospěch, když přišla nabídka na roli ve Volejte Saulovi.

Tony tráví hodně času před kamerou, ale když zrovna nepracuje, užívá si volných dnů a oceňuje krásy přírody. Tony miluje přírodu a často ho lze najít poflakovat se na pláži nebo na pěší túře. Také rád cestuje.


13.2.1975
Laredo, Texas, USA
Tony Dalton csfd

Dime lo que quieres (de verdad)AmalgamaNi tuyo, Ni míaLa Boda de ValentinaLa Dictadura PerfectaLa vida precoz y breve de Sabina RivasAmar no es quererColombianaPekloAmarViolancheloPrachy v trapuEfectos secundariosMujer alabastrinaNedokonalé zabitíMinotaurosScriptfellasVolejte SauloviHawkeyeTajný život pana ÁvilyOsmý smyslPáni rájeVěznice CapadociaLos simuladores


Aktualizace osobnostního profilu Tony Dalton: 20.11. 2023 01:45