Simone Lahbib 59 let


Simone Lahbib (celým jménem Simone Nicole Jean Lahbib Ould Cheikl ) se narodila ve Stirlingu, Skotsko, 6.2.1965 skotské matce a francouzskému otci alžírského původu, je nejstarší z 5 sourozenců. Nějaký čas žila v Edinburghu, studovala na Drama school and Ballet school ve Skotsku.

V r. 2003 se provdala za herce italského původu Raffaela Degruttolu, v říjnu 2006 se jim narodila dcera Skye. S manželem je pojí i občasná pracovní spolupráce, ať již ve snímku CALL ME (2004), na kterém se manžel podílel scénáristicky, tak i v dalším krátkém filmu ARK (2008), kde spolu rovněž tvořili ústřední hereckou dvojici.

Po natočení 6.série z kriminálního seriálu Wire in the Blood v r. 2008 se (prozatím) odmlčela, aby se věnovala rodině. Žije převážně v Londýně. Jméno Simone Lahbib se vyslovuje ‚ See-mon La-beeb‘- má alergii na čokoládu - zpívala s kapelou Svelte Seduction, pro kterou psala i texty - její bratr Stephen Lahbib je zpěvákem skotské kapely Mama Mayhem – její sestra Sophie má 7 dětí.


6.2.1965
Stirling, Scotland, Velká Británie
Simone Lahbib csfd

Burning MenTransference: A Bipolar Love StoryFlim: The MoviePhilomenaWayland's SongHeartlessRed MercuryFallenMalá čarodějkaThe Girl in the PicturePřiznáníThe LochBez hranicDa Vinciho démoniPanství DowntonFamilyProfil vrahaJudge John DeedMonarch of the GlenBad GirlsThe Young Person's Guide to Becoming a Rock StarDangerfieldInspektor TaggartLondon BridgeThief TakersCrime StoryTV's 50 Greatest StarsArkZip 'n ZooCall Me


Aktualizace osobnostního profilu Simone Lahbib: 31.10. 2023 12:43