David DeLuise 52 let


David sa narodil 11. novembra 1971. Jeho otec Dom aj jeho mama Carol pracovali v šoubiznise, obaja boli herci. Jeho bratia Peter a Michael sa dali na rovnakú dráhu ako David, Peter je okrem toho aj režisér.

Postupne začal účinkovať v stále kvalitnejších seriáloch – GILMOROVE DIEVČATÁ, CSI: MIAMI , CSI: NEW YORK, LAS VEGAS: KASÍNO alebo napr. MONK. Vždy sa však v nich ohrial len na epizódu, respektíve na dve. Stále miesto si našiel v seriáli KÚZELNÍCI Z WAVERLY ako otec rodiny, Jerry. Po jeho skončení naďalej hrá ako hosťujúci herec, napr. v seriáli MENTALISTA.


11.11.1971
Burbank, California, USA
David DeLuise csfd

Last Shoot OutLoves Me, Loves Me NotPup Star: World TourPuppy Star ChristmasUnbroken: Path to RedemptionA Woman DeceivedLast Best Summer EverPup Star: Better 2GetherA World AwayBelievePup StarThe Father and the BearBeethoven: Pirátský pokladGolden ShoesLucky DogAbner, the Invisible DogNávrat kouzelníků: Alex versus AlexSoxZachráněné VánoceIra Finkelstein's ChristmasPoslední záchranaSvatba o VánocíchAmerican DecafTupířiKouzelníci z Waverly - FilmRoboDocWizards on Deck with Hannah MontanaA Christmas ProposalBundy: Dítě AmerikyDear MeMostly GhostlySilnice č. 30Throwing StarsJamMojave Phone BoothRodinné záležitostiTemná myslArt of RevengeSvůdníkovo desateroSupersvůdníci 2Dr. Dolittle 2Dvě dámy a boxerDům v kraji hrůzyDirt MerchantBetween the SheetsKmotříčekPříliš jednoduchéWhere Truth LiesDrákulovinyKopanec a křikMlčení šunekBláznivý příběh Robina HoodaKlub lhářůBláznivá jízdaCesta do peklaHappyHot StuffTohle jsme myZelenáč


Aktualizace osobnostního profilu David DeLuise: 30.10. 2023 17:17