Jeff Tremaine 57 let


Jeffery James "Jeff" Tremaine je americký filmový a televizní producent/režisér a spolu s Johnny Knoxvillem a Spike Jonze jeden z tvůrců JACKASS MTV. Režíroval seriál i všechny filmy JACKASS, WILDBOYZ a seriál plný kaskadérských kousků NITRO CIRCUS. Tremaine je bývalý redaktor časopisu Big Brother, bývalý umělecký ředitel vlivného BMX magazínu GO a bývalý profesionální jezdec BMX.

Tremaine vzal práci jako umělecký a redakční editor v magazínu Big Brother v roce 1992. Během této doby Tremaine přišel do kontaktu s některými osobnostmi ve světě skateboardingu, včetně Carnie Dave, Chrise Pontiuse a později i se Steva-O na Big Brother party. Tremaine také pracoval v Big Brother s budoucími Jackass a Wildboyz členy Dimitry Elyashkevichem a Rickem Kosickem. Společně s Dave Carnie, Johnny Knoxvillem, Bamem Margerou a spolupracovníky z Big Brother vytvořil televizní seriál JACKASS MTV.

Po ukončení seriálu JACKASS vytvořil Tremaine spolu s Pontiusem a Stevem-O spinn-off seriálu s názvem WILDBOYZ. V roce 2010 se sešla opět celá parta a natočila JACKASS 3D.


4.9.1966
Rockville, Maryland, USA
Jeff Tremaine csfd

Jackass 4HnüsJackass: Děda MizeraJackass 3Jackass 2Jackass: FilmJackass: Volume 1Jackass: Volume 2Jackass: Volume 3BoobSwervedJackass - naprostí šílenciJackass 4.530 for 30Jackass: Děda Mizera .5Jackass 3.5Jackass 2.5Jackass: Gumball RallyWildboyzLoiter SquadNitro CircusFilm o filmu JackassJackass Presents: MurderballJackass World 24 Hour TakeoverMat Hoffman's Tribute to Evel KnievelCKY 4 Latest & GreatestNitro CircusRyan Dunn Tribute SpecialSteve-O: Demise and RiseMan Who Souled the World, TheJak se dělal Jackass 2Ultimate PredatorSteve-O: The Early YearsJackass Backyard BBQWeezer - Mizerná jízdaDumb: The Story of Big Brother Magazine


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Tremaine: 13.11. 2023 14:22