Jennifer Lauret 44 let


Jennifer Lauret se narodila 1. ledna 1980 v Toulouse, ve Francii. V rodné Francii je velmi známou seriálovou, ale také filmovou herečkou.

Ovšem odrazovým můstkem byla role Penélope ve francouzské komedii GÉNIALl, MES PARENTS DIVORCENT! z roku 1991. Díky tomuto snímku se Jennifer ve Francii prosadila a hrnuly se na ni seriálové, či filmové nabídky ze všech stran.

Její nejznámější rolí je bezpochyby Sarah Lescaut ve velmi oblíbeném francouzském seriálu JULIE LESCAUT. Další také velmi známou rolí je role Frédérique Beaumontové ve francouzském komediálním seriálu UNE FAMILLE FORMIDABLE. V dnešní době se točí další díly těchto seriálů, a tak má Jennifer o práci postaráno.

V osobním životě se Jennifer může pyšnit třemi dcerami. První, Carla, se narodila 1. května 1999 a druhá, Shanaa, se narodila 6. dubna 2007 a 2. července 2010 se jí narodila Anna.


1.1.1980
Toulouse, Francie
Jennifer Lauret csfd

Dítě na cestěKomisař Moulin: Malý uprchlíkRobinson CrusoeAmour et confusionsBonne fête papaFine équipe, LaUne femme très très très amoureuseUne leçon particulièreCoeur à prendrePassé sous silence2 bis, rue de la CombineParáda! Táta s mámou se rozvádějíDemain nous appartientÚžasná rodinaJulie LescautováParadise kemp


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Lauret: 1.11. 2023 09:24