Melissa Peterman 52 let


Tuto blonďatou americkou herečku a komičku s věčným úsměvem na tváři nejvíce proslavila role Barbary Jean v sitcomu Deník zasloužilé matky.

V roce 1996 Melissa debutovala v oscarovém snímku Fargo bratrů Joela a Ethana Coena, kde si zahrála jednu z prostitutek. Po této roli následovalo pár dalších, až nakonec v roce 2001 nastal zlom. Melissa dostala roli, která ji proslavila a vštípila se díky ní mnoha divákům do mysli, byla to role bláznivé Barbary Jean v komediálním seriálu Deník zasloužilé matky. Zde si zahrála po boku herečky a country zpěvačky Reby McEntire. Seriál byl ukončen po šesti sériích v roce 2007.

Ale naštěstí fanoušci jejího komediálního nadání ji mohou sledovat od roku 2012 v dalším americkém sitcomu s názvem Baby Daddy, který vysílá stanice ABC Family. Ztváňuje zde střelenou, ale velmi oddanou matku dvou synů Bena a Dannyho a babičku malé Emmy, dcery Bena.

Melissa Peterman je od roku 1999 vdaná za herce Johna Bradyho. V roce 2005 se jim narodil syn Riley.


1.7.1971
Minneapolis, Minnesota, USA
Melissa Peterman csfd

The HammerHaul Out the HollyMy Babysitter the Super HeroDirty PoliticsMuffin Top: A Love StoryDoin' It YourselfProfesor v ringuCook-Off!Recept na pohromuKdo hulí, ten umíFargoMalý SheldonPoslední chlapTři kluci a nemluvněHey Tucker!


Aktualizace osobnostního profilu Melissa Peterman: 3.11. 2023 23:26