Erich von Däniken 89 let


Celým jménem Erich Anton Paul von Däniken. Narodil se 14. dubna 1935 ve Švýcarsku, v městečku Zofingen. Po absolvování obecné školy studoval na humanitním gymnaziu College St. Michel ve Fribourgu, kde se začal zabývat starými posvátnými spisy a snažil se vyrovnat s nevyřešenými archeologickými záhadami. Zabýval se také elektronikou, molekulární biologií a mutacemi lidského pokolení. Vypracoval se na manažera hotelu, ale jeho zájmy směřovaly jinam.

Je spoluzakladatelem a členem sspolečnosti A.A.S.R.A. (Archaelogy, Astronautics SETI Research Association), která sdružuje zájemce o výzkum mimozemských civilizací a dávné historie lidstva. Na bývalém vojenském letišti ve švýcarském Interlakenu vybudoval za 86 miliónů švýcarských franků Mystery Park - areál se sedmi pavilóny záhad.

Nyní žije s manželkou v malé švýcarské horské vesnici Beatenberg. Je stále plný energie a dál hledá důkazy pro své teorie, cestuje, píše a přednáší.


14.4.1935
Zofingen, Švýcarsko
Erich von Däniken csfd

Vetřelci dávnověkuLa leyenda de TayosAlpineAliensVetřelci dávnověku: Nezvratné důkazyWir sind nicht alleinIn Search of AliensAncient Aliens DebunkedTmář a jeho rod aneb Slzavé údolí pyramidIs There a Stargate?Neznámá ZeměChariots of the Gods? The Mysteries ContinuePoselství bohůIn Search of Ancient AstronautsVzpomínky na budoucnostChariots of the GodsContactEgyptSacred Lines of NazcaStöcklTalk im Hangar-7Menschen der WocheBeckmannBoulevard BioZDF-FernsehgartenWetten, dass..?3nach9Je später der Abend ...The Bob Braun ShowThe Tonight Show Starring Johnny Carson


Aktualizace osobnostního profilu Erich von Däniken: 7.4. 2024 03:48