Juki Učida 48 let


Yuki Uchida se narodila 16. listopadu 1975 v Tokiu vybavena sportovním a především uměleckým nadáním. Na střední škole se velmi úspěšně věnovala šermu. V devadesátých letech začala její kariéra modelky. Objevovala se především v reklamách na cukrovinky firmy Lotte a v roce 1993 se stala tváří výrobce plavek značky Unitika.

Svůj talent však Yuki hodlala rozvíjet na všech frontách a tak jí v roce 1994 vyšel první singl „Tenca wo Torou!“, který trhal rekordy v prodeji a dlouho sídlil na vrcholu japonské hitparády. Počet prodaných nosičů byl překonán až o dvanáct let později. Věnovala se tedy naplno zpěvu, ale hraní nezanedbávala. Často byla obsazována do tzv. dramas (televizních seriálů různých žánrů): HANA YORI DANGO (1995), CAT´S EYE (1997).

V roce 2002 se provdala za herce Hidetaka Yoshioka a dalo by se říci, že zmizela ze světa médií. K herectví se vrátila až po rozvodu v roce 2006 a to rolí v „rekapitulačním“ filmu slavného režiséra Takeshi Kitana KANTOKU: BANZAI! O rok později pak excelovala rolí Asuky Sakury, netradiční novinářky probudivší se jednoho dne v psychiatrické léčebně, ve filmu Suzuki Matsuo QUIET ROOM NI YÔKOSO.

Zatím jejím posledním počinem je postava prostitutky Orin ve filmu ZEN (2009).


16.11.1975
Tokio, Japonsko
Juki Učida csfd

Cuda Umeko: Osacu ni rjúgakuseiDoctor Y: Gekai Kadži Hideki – SpecialDoctor Y: Gekai Kadži Hideki – SpecialKódžinSaiki Kusuo no SainanDoctor X: Gekai daimon mičiko – SpecialOre OreOdoru Daisosasen THE TV SPECIALOdoru daisósasen The Final aratanari kibóSaigo Kara Nibanme no Koi 2012 AkiBakamonoOdoru daisósasen: The movie 3ZenQuiet room ni jókosoSláva filmovému tvůrci!Kita no kuni kara 2002 yuigonBeatOdoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen specialCat's EyeHana jori dangoFixerKimi no hana ni naruMirai e no 10 CountDoctor X: Gekai Daimon MičikoKarei naru ičizokuDear patient: Kizuna no karuteHikinukija: Head hunter no rjúgiWataši, teidži de kaerimasuManpukuŠinhannin


Aktualizace osobnostního profilu Juki Učida: 11.3. 2024 10:57