Lawrence Gilliard Jr. 52 let


Larry Gilliard Jr. se narodil 22. září 1971 ve městě New York City. Když mu bylo sedm let přestěhoval se i s rodiči do Marylandu do města Baltimor. Sám tvrdí, že díky přestěhování z ulic newyorského Brooklynu do klidnějších čtvrtí Baltimoru se z něj stal herec. Vystudoval obor klasické muziky na baltimorské střední škole pro umělce, zde se také mimochodem setkal s Tupacem Shakurem nebo Jadou Smith.

Dnes ho většina ale zná z televizního seriálu The Walking Dead. Také měl jednu z hlavních rolí v seriálu The Wire od HBO, mimochodem při natáčení 5. série tohoto seriálu se seznámil se svou nynější manželkou Michelle Paress.


22.9.1971
New York City, New York, USA
Lawrence Gilliard Jr. csfd

The FeatherweightVelký George ForemanSt. SebastianNoc v Miami…Prázdné řečiUlička hanbyWould You RatherPartnersBrother to BrotherMechanikKill the PoorGangy New YorkuHome InvadersTrigger HappySally Hemingsová: Americký skandálŠílený CecilLoving JezebelNeodolatelnáDrsňákNáhradník 2: Smrt ve školePříští stanice RájVodonošVojákova milenkaWhite LiesMůj nejmilejší barSpiklenciHořlavinaLotto LandVlak plný penězDobrodružství létající okurkyNoční honFly by NightVálka v uliciPřímo z BrooklynuZákon a pořádekPower Book III: Raising KananBullThe Deuce: Špína ManhattanuGod Friended MeŽiví mrtvíDobrá manželkaGraceland


Aktualizace osobnostního profilu Lawrence Gilliard Jr.: 27.3. 2024 15:31