Petr Jablonský 44 let


Známý český imitátor Petr Jablonský se narodil 15. října 1979 v Praze. Po ukončení základního vzdělání se hlásil k přijímacím zkouškám na Pražskou konzervatoř, ale neuspěl. Později byl přijat na SOU obchodní. V 18 letech odešel z domova, aktivně hrál v kabaretu, kde si jej všimla majitelka agentury Step-D Halina Němcová, která jej angažovala do několika programů a později mu nabídla exkluzivní spolupráci.

Mezitím účinkoval v dalších médiích. Uváděl Silvestrovský program 2000 na ČT. Pravidelně účinkuje i v rozhlasových pořadech, od listopadu 2000 denně ráno na Frekvenci 1. V současné době natáčí pořady pro ČT, TV Prima a vystupuje i v zábavných pořadech TV Nova. Je synem slavného textaře Milana Jablonského.


15.10.1979
Praha, Československo
Petr Jablonský csfd

BumCastJukebox PJNečum na mě showTo byl zase týdenČauky lidi!Face to FaceKarlos ShowBarrandovský Silvestr aneb Dobrý večer, přáteléROZHOVORistaBlízká setkáníCabaretBarrandovský Silvestr 2016Barrandovský Silvestr 2015Neuvěřitelný týdenBarrandovský Silvestr 2014Neskoro večer: Talkshow Petra MarcinaBarrandovský SilvestrKouzelný SilvestrMáme rádi ČeskoNovotný za humnySejdeme se na CibulceŠance 20137 pádů Honzy DědkaLimuzínaNikdo není dokonalýVtip za stovku!Barrandovský videostopKolo plné hvězdBavíme se s imitátoryProstřeno!Show Jana KrauseDevatero řemeselPolitická střelniceZázraky přírodyHumor na scénu!U muziky na SilvestraSilvestr 2005Uvolňujte se, prosímVšechnopártyŠárka!Budování státuUvolněte se, prosímAbeceda hvězdSilvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích horDO-RE-MINikdo není dokonalýPrima jízdaCarusošouTak neváhej a toč!ŠanceAndílek na nervyTady hlídám jáChyťte doktoraKameňák


Aktualizace osobnostního profilu Petr Jablonský: 18.4. 2024 22:15