Samy Seghir 29 let


Samy Seghir se narodil 29. července 1994 v Aubervilliers. Již od dětství se objevuje na filmovém plátně, poprvé ve svých deseti letech pod režijní taktovkou Sébastiena Lifshitze ve snímku WILD SIDE. Následně si malý Samy zahrál v televizním filmu HARKIS po boku Leïly Bekhti.

S Jérémy Denistym si úspěšnou spolupráci zopakovali v roce 2009 v divácky úspěšné komedii NEUILLY, SA MÈRE!, v níž se objevují známí francouzští herci v čele s Denisem Podalydèsem a Rachidou Brakni. Seghir zde přesvědčivě ztvárnil malého Samiho, jenž je nucen opustit svoji matku a kamarády na maloměstě a stěhuje se ke svým příbuzným do nejprestižnější pařížské čtvrti Neuilly plné arogantních zazobanců.

Rok 2011 vynesl Samymu hereckou účast v komedii BEUR SUR LA VILLE a akčním thrilleru NUIT BLANCHE, v němž si titulní roli střihnul populární Tomer Sisley.


29.7.1994
Aubervilliers, Seine-Saint-Denis, Francie
Samy Seghir csfd

Země a krevNeuilly sa mère, sa mère!Operace EntebbeÀ toute épreuveEn solitaireLes Petits princesBeur sur la villeNuit blancheFractureMůj život v NeuillyBig CityBlonďáčekHarkisWild SideKiller CoasterProméthéeSentinellesStíny smrtiSyndrome EIls étaient dixLe VoyageurLe Bureau des LégendesCaïnNováčciMême le dimancheJamel comedy clubVivement dimanche prochain


Aktualizace osobnostního profilu Samy Seghir: 2.11. 2023 07:26