Eyal Podell 48 let


Eyal Podell ([ejɑl poɖel], hebrejsky), izraelsko-americký herec a spisovatel, vnuk zesnulého Odifa Podella, spoluzakladatele moderní architektonické obce, Usonia Homes v Pleasantville v New Yorku. Poprvé se před kamerou objevil jako profesor Adrian Korbel v mýdlové opeře CBS MLADÍ A NEKLIDNÍ.

Po příjezdu do Los Angeles Eyal pracuje ve filmu a televizi. Debutovat jako Al Pacinův syn v thrilleru INSIDER: MUŽ, KTERÝ VĚDĚL PŘÍLIŠ MNOHO. Napsal tři scénáře. Jedním z nich je v USA úspěšný, u nás neznámý HOMELAND. S Jonathonem E. Stewartem napsal scenář k USONII (The Space Within) a MADE IN CHINA. Podell si zahrál i ve spoustě u nás známých seriálů (např. POHOTOVOST, JAG, HRÁČI, ALLY MCBEALOVÁ, ČARODĚJKY, KRIMINÁLKA LAS VEGAS, DRZÁ JORDAN, 24 HODIN, NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA, ZTRACENI, DR. HOUSE).


11.11.1975
Tel Aviv, Izrael
Eyal Podell csfd

Velká filmová láskaLake EffectsHard ScrambledZa nepřátelskou linií 2 - Osa zlaZáhadná žena: Na první pohledFantom hlubinMilenci z pizzerieBlowing SmokeSucker Free CityAljašský expressŽít naplnoZa nepřátelskou liniíTajná válkaInsider: Muž, který věděl příliš mnohoÚtok z hlubinCode BlackNámořní vyšetřovací služba: New OrleansMyšlenky zločinceMezi životem a smrtíNámořní vyšetřovací služba L. A.Drsná HarryPrivate PracticeSběratelé kostíUdálostZapomenutí24 hodinKriminálka New YorkStav beztížeDr. HouseNámořní vyšetřovací službaPrvní prezidentkaThe Game


Aktualizace osobnostního profilu Eyal Podell: 18.10. 2023 02:07