Ivo Novák 57 let


Ivo Novák je český herec. Jeho manželkou je herečka a koučka Claudia Vašeková, kterou si vzal v roce 1993. V letech 1985 až 1989 studoval herectví na pražské DAMU. Ovládá anglický, ruský a polský jazyk. V divadle Pod Palmovkou začal hrát v roce 1989. V roce 1991 nastoupil do Středočeského divadla. Od roku 1994 je na volné noze. Hostoval v divadlech Bez zábradlí, Ta Fantastika, Divadlo Radoslava Brzobohatého nebo Divadlo v Celetné.

Zahrál si v mnoha zahraničních filmech, které se natáčely v České republice. S Tomem Cruisem se potkal v Mission: Impossible - Ghost Protocol od Brada Birda, dále ho můžeme vidět v seriálech Génius od Rona Howarda, Duna či Děti planety Duna od Grega Yaitanese. Také hrál ve filmech a seriálech české produkce, jako Místo nahoře režiséra Karla Smyczka, České století Roberta Sedláčka, Dubček Laca Halamu nebo v Ordinaci v růžové zahradě 2 v roli podvodníka Karase.


21.3.1967
Ostrava, Československo
Ivo Novák csfd

DubčekZlatý podrazHurvínek a kouzelné muzeumLoutkářiDie PilgerinTouha po mociMission: Impossible - Ghost ProtocolKněžna LibušeHannibal - ZrozeníIluzionistaJasnovidecSametoví vraziCime tempestoseLa Bête du GévaudanLutherDoktor ŽivagoHříšná holkaBunkrVlak smrtiBronzová korunaTichý úkrytFanyMutters CourageJoint VentureOtčinaTaneční zábavaDevadesátkyTotemsOchránceModrý kódPo hlavěSlunečnáSpecialistéWhiskey CavalierInspektor MaxPoldaVzteklinaGéniusMordparta


Aktualizace osobnostního profilu Ivo Novák: 17.11. 2023 17:20