Pavel Nečas 58 let


Narodil se v roce 1966 v Hodoníně, dětství prožil v Hustopečích u Brna. Je znám především jako divadelní herec. Začínal v brněnském Divadle Na provázku, roku 1987 taktéž v Brně dokončil hereckou konzervatoř. Postupně působil v divadlech v Olomouci, Uherském Hradišti nebo v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě. Od jeho vzniku, tedy roku 1998, působí v pražském Divadle Na Fidlovačce, ale znám je i z Letních shakespearovských slavností na Hradě, kde účinkoval ve hrách Večer tříkrálový nebo Komedie plná omylů.

Znám je pro charismatický zjev, originální hlas i projev. V televizi a ve filmu je zatím však obsazován jen v malých rolích. Mezi zajímavosti patří například vztah s herečkou Zuzanou Vejvodovou, má rád též golf, jižní Moravu, mojito nebo slivovici.


5.3.1966
Hodonín, Československo
Pavel Nečas csfd

Střídavka3BobuleBajkeřiKdyby byly rybyPříběh kmotraAplausLíbáš jako ďábelOkresní přebor - Poslední zápas Pepika HnátkaVůně kávyDominaKráska a netvor 1950Sama v čase normálnostiLes mrtvýchSmyčkaBoží duhaBoží pole  s. r. o.Zastřený hlasRána z milostiVítězstvíKožené slunceUniformaVražedná přehlídkaZdivočelá zeměO NesytoviMísto zločinu České BudějoviceZooDuchPálavaŠéfkaOrdinace v růžové zahraděDabing StreetDáma a KrálProfesor T.


Aktualizace osobnostního profilu Pavel Nečas: 14.11. 2023 22:53