Jeremy Clarkson 64 let


Jeremy Charles Robert Clarkson, přezdívaný Jezza, je britský moderátor a žurnalista specializující se na motorismus. Proslavil se především moderováním show na BBC TOP GEAR a psaním sloupků do The Sunday Times a The Sun a to hlavně díky jeho humoru, který se nezastaví před ničím.

Jeremy v současnosti žije se svou druhou manželkou a třemi dětmi v Oxfordshiru. Mezi jeho zájmy patří, mimo aut, armáda, rocková hudba, především skupina Genesis.

Je současně také výraznou politickou osobností, Velmi často kritizuje různá vládní opatření, týkající se především silniční dopravy. V roce 2008 obdržela internetová petice: "Udělejte Jeremyho Clarksona premiérem" téměř 50 tisíc hlasů. Oproti tomu petice: "Nikdy nechceme Jeremyho Clarksona za premiéra" dostala 87 hlasů.


11.4.1960
Doncaster, South Yorkshire, England, Velká Británie
Jeremy Clarkson csfd

The Grand TourTop Gear speciál: Nejlepší závodyTop Gear speciál: Od A do ZTop Gear - The Burma SpecialTop Gear speciál: Napříč ItáliíTop Gear: Patagonský speciálTop Gear: To nejlepší z BritánieTo nejlepší z Top Gearu: Top 41Top Gear speciál: Festival v SydneyTop Gear: Africa Special, Part 1Top Gear: Africa Special, Part 2Top Gear: The Great African AdventureThe Big Fat Quiz of the 00sZajímavé vynálezyTop Gear: Indický speciálTop Gear: Middle East SpecialTop Gear: Bolivia SpecialTop Gear: Vietnam SpecialTop Ground Gear ForceBBC News: 8pm SummaryTop Gear of the PopsTop Gear: Botswanský speciálTop Gear: Polární speciálTop Gear: US SpecialTop Gear: Olympijský speciálV dračím doupětiQITop Gear 2010When Shoulderpads Ruled the WorldFriday Night with Jonathan RossCar YearsRobot WarsWho Wants to Be a MillionaireNever Mind the Buzzcocks


Aktualizace osobnostního profilu Jeremy Clarkson: 11.4. 2024 08:25