Miroslav Hrabě 42 let


Po ukončení studií na Gymnáziu Dr. Karla Polesného ve Znojmě nastoupil do Městského divadla Cheb a odtud šel studovat na pražskou DAMU. Po studiu dostal angažmá u Městských divadel pražských, kde hrál jak v činoherních představeních, tak v jevištních adaptacích či dramatizacích slavných románových předloh. Objevil se i v jedné z hlavních rolí v muzikálu Touha.

Kromě herectví ho láká i tanec a zpěv. Již v patnácti letech založil rap a g-funkovou kapelu Big Bad Boys, která však neměla dlouhého trvání. V součastné době vystupuje s písněmi ze světových i domácích muzikálů a také s vlastní písňovou tvorbou. Miroslav Hrabě je vyznavačem jízdy na motorce a adrenalinových sportů, např. skidaving, diving, horolezectví a rafting.


6.5.1981
Znojmo, Československo
Miroslav Hrabě csfd

Cesta do tmyLéto s gentlemanemCelebrity s.r.o.Kněžna LibušeNejkrásnější hádankaPrinc a já 2Sůva z nudlíBoleroVražda kočky domácíMalovaný dětiP.F. 77Zalez do spacákuZločiny Velké PrahyPo hlavěSpecialistéČechoviOhnivý kuřeKurýrGympl s (r)učením omezenýmCesty domůExpozituraNemocnice na kraji města - nové osudyOrdinace v růžové zahraděHraběnkySvětla pasážeHorákoviUlicePojišťovna štěstíRedakceTerra X - Die Spur des GeldesDan Bárta a Ewa Farna - Šestej pádKapka medu pro VerunkuTouhaOtázka pohledu


Aktualizace osobnostního profilu Miroslav Hrabě: 14.3. 2024 14:49