Aimee Garcia 45 let


Aimee Garcia se narodila 28. listopadu 1978 v Chicagu, Illlinois. Její rodiče pochází z Mexika a Portorika. Už od mala vystupovala jako tanečnice na jevišti. Ve dvanácti letech tančila měsíčně okolo 20 představení. Největším hitem byla postava Clary v Louskáčkovi.

Po absolvování se přestěhovala do Los Angeles a získala roli v seriálu POZDRAV Z TUSCONU a také v seriálu GOERGE LOPEZ, kde hrála postavu jménem Andy Garcia. V roce 2007 byla nominována na cenu Alma and Imagen Award pro nejlepší herečku ve vedlejší roli v televizním seriálu.

V roce 2009 si zahrála v seriálu Petera Berga TRAUMA, kde byla obsazena do role pilotky vrtulníku Marisy Benez. Největší boom pro ni přišel v roce 2011, nejdříve se ukázala v opakující se roli seriálu OFF THE MAP a poté byla obsazena do role Jamie Batistové v seriálu DEXTER.


28.11.1978
Chicago, Illinois, USA
Aimee Garcia csfd

The Cases of Mystery LaneMurder at Yellowstone CityVánoce s tebouHoliday in Santa FeAddamsova rodinaEl ChicanoSvatá JudyVšechno, co měliReality ShowSister CitiesRed ZoneRobocopConvincing ClooneyGo for It!Breakdance GirlOperating InstructionsFilmová hvězdaThe More Things Change...Universal Signs7eventy 5iveDračí válkyZkouška z dospělostiAlibiMercy StreetUltraCruel WorldGlobal FrequencyNěco jako láskaŠpínaAgentky D.E.B.S.BoricuaŠpanglicky snadno a rychleBoys Life 4: Four PlayHodná holkaKadetka KellyBetavilleThe HomecomingDragons: The Nine RealmsLuciferM.O.D.O.K.


Aktualizace osobnostního profilu Aimee Garcia: 5.11. 2023 09:33